Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

ZRP: Stan Tîrnoveanu, singurul avocat situat pe prima poziţie în domeniul insolvenţei în topul realizat de Chambers Global 2013
15.03.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Stan TirnoveanuStan Tîrnoveanu, Partener Senior în cadrul societăţii de avocaţi Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP), este singurul avocat care ocupa în acest an prima poziţie în clasamentul realizat de prestigioasa publicaţie Chambers & Partners, ediţia Chambers Global, în domeniul Insolvenţei. ZRP a fost clasată pentru al patrulea an consecutiv pe prima poziţie în domeniul Insolvenţei, rezultatul obţinut fiind o confirmare a leadership-ului profesional în această arie de practică.

Zamfirescu Racoţi Predoiu este plasată de aceeaşi publicaţie în vârful ierarhiei caselor de avocatură din România în domeniul Litigiilor, avocaţii Călin-Andrei Zamfirescu (Partener Senior) şi Cosmin Vasile (Partener) fiind pozitionaţi pe primul loc pentru expertiza în domeniul Soluţionării Disputelor.

Topul Chambers & Partners este realizat în baza unor criterii precum expertiza şi calitatea asistenţei juridice, comportamentul profesional, perspicacitatea comercială, diligenţa, angajament, modul de gestionare a proiectelor şi soluţiile favorabile obţinute pentru clienţi.

Mai multe detalii despre rezultatele obţinute de avocaţii ZRP găsiţi aici şi aici. 

Despre Zamfirescu Racoţi Predoiu: Născută din fuziunea a două cunoscute societăţi de avocaţi înfiinţate în anul 1995, Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România. ZRP oferă servicii de asistenţă juridică atât în domeniul avocaturii de business, cât şi în sfera litigiilor, arbitrajului şi consultanţei fiscale, şi este recomandată de anuarele internaţionale de specialitate pentru performanţele sale în variate arii de practică, precum: litigii, arbitraj, insolvenţă, drept financiar-bancar, drept societar/fuziuni şi achiziţii, dreptul muncii, energie şi resurse naturale, proprietate intelectuală, drept imobiliar, piaţa de capital, drept fiscal etc.

ZRP are o echipă de 41 de avocați dintre care cinci parteneri – Stan Tîrnoveanu (Managing Partner), Ioana Racoți (Senior Partner), Călin-Andrei Zamfirescu (Senior Partner), Anca Danilescu (Partner), Cosmin Vasile (Partner).


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.