Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

NNDKP: Zece ani de excelenţă în clasamentul Chambers Global
15.03.2013 | JURIDICE.ro

În acest an, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) rămâne singura firmă din România situată pe prima poziţie în toate ariile de practică cercetate pe plan local de Chambers & Partners, ediţia globală (Chambers Global). Este al zecelea an consecutiv în care NNDKP ocupă primul loc în toate domeniile evaluate de ghidul juridic de-a lungul timpului.

Ion NestorDe asemenea, în clasamentele individuale Ion Nestor este singurul avocat din România care primeşte distincţia „Senior Stateman”, cea mai înaltă apreciere primită de un partener pentru reputaţia incontestabilă şi contribuţia la dezvoltarea unei pieţe avocaţiale şi la formarea noilor generaţii de avocaţi.

Chambers Global evaluează performanţele caselor de avocatură din jurisdicţia noastră în următoarele arii de practică: Drept bancar şi finanţări; Drept societar/fuziuni şi achiziţii; Insolvenţă/Restructurare şi Litigii, NNDKP remarcându-se în fiecare dintre acestea ca urmare a activităţii sale din ultimele 12 luni. Criterii precum calitatea asistenţei juridice, relaţia cu clienţii (‘client service’), complexitatea şi modul de gestionare a proiectelor şi soluţiile oferite stau la baza cercetării Chambers Global, publicaţie recunoscută şi apreciată în toată lumea pentru calitatea şi obiectivitatea analizelor sale.

În 2013 NNDKP a fost clasată pe primele poziţii şi în clasamentul IFLR 1000, în toate domeniile de practică cercetate în România: Drept bancar şi pieţe de capital, Fuziuni şi achiziţii şi Finanţări de proiecte.

În ultimii ani NNDKP a fost cea mai bine clasată firmă din România în topurile celor mai apreciate publicaţii juridice internaţionale precum Chambers Europe, The European Legal 500 şi IFLR 1000. De asemenea, firma a câştigat de două ori (2009, 2012) premiul pentru „Firma de avocatură a anului în România”, acordat de Chambers & Partners (ediţia europeană).

Una din publicaţiile juridice reper pentru piaţa de avocatură internaţională, Chambers & Partners alcătuieşte anual un clasament al celor mai bune firme de avocatură dintr-o jurisdicţie. Evaluările şi clasamentele sunt alcătuite în urma unor ample discuţii şi interviuri cu clienţii şi cu firmele de avocatură, acoperind toate jurisdicţiile importante din lume, printre care şi România.

Clasamentele şi analizele din acest an pe fiecare arie de practică pot fi accesate mai jos:
Corporate/M&A
Banking&Finance
Dispute Resolution
Restructuring/Insolvency


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.