Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

SCHOENHERR: Cursuri de Lawyering la Facultatea de Drept


15 martie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Firma europeana de avocatura Schoenherr continua cursurile de Lawyering la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti in zilele de 21 martie si 4 aprilie.

Cursul din 21 martie va fi sustinut de Narcisa Oprea, partener al Schoenherr si Asociatii, care de-a lungul a 90 de minute va aborda tema intelegerii nevoilor si asteptarilor clientilor de catre avocatii lor.

In cadrul cursului din 4 aprilie, Simona Chirica, partener al Schoenherr si Asociatii, si Catalin Pozdarie, director general al firmei Hervis Sports and Fashion, vor analiza impreuna tema relatiei profesionale dintre avocat si client.

Cursul este gratuit. Pentru inregistrare, studentii sunt invitati sa trimita un mesaj la lawfaculty@schoenherr.eu.

Lawyering @ Schoenherr

Lawyering este un concept ale carui principale elemente sunt: intelegerea nevoilor si asteptarilor clientilor; asigurarea unor standarde de calitate foarte inalte; dezvoltarea profesionala continua. Proiectul „Lawyering„, initiat acum mai bine de 50 de ani si apoi dezvoltat de Fritz Schönherr, fondatorul casei de avocatura ce ii poarta numele, este permanent adaptat si imbunatatit de cei peste 300 de avocati din 14 jurisdictii europene (mai multe detalii la www.schoenherr.eu/lawyering). In Romania, primele cursuri de Lawyering au fost sustinute in anul 2011.

Narcisa OPREA, partener, este coordonatoarea echipei de piata de capital a biroului din Bucuresti al Schoenherr. Narcisa, premiata in 2009 si in 2011 in randul celor mai buni avocati din Romania, are peste 15 ani de experienta pe piata de capital. A coordonat cu succes proiecte de anvergura cum ar fi emisiunea de obligatiuni corporatiste GDF SUEZ Energy Romania, listarea Fondului Proprietatea, listarea Transelectrica, infiintarea STK Financial, emisiunea de euroobligatiuni Yioula Glasswork, listarea Alumil. Narcisa sustine cursuri cu privire la piata de capital la Universitatea Financiar Bancara, este formator autorizat pentru cursurile de brokeri si consultanti de investitii si un lector activ in cadrul seminariilor si conferintelor organizate de Institutul de Guvernanta Corporativa al Bursei de Valori Bucuresti.

Simona CHIRICA, partener, este specializata in drept civil, drept comercial si drept fiscal. Are o bogata experienta in tranzactii imobiliare, achizitii si fuziuni la nivel national, proiecte green field, probleme de drept societar, probleme de drept fiscal, leasing operational si financiar. In ultimii ani, Simona a oferit consultanta juridica in tranzactii importante din Romania, in special in domeniul energiei regenerabile. De asemenea, a oferit consultanta mai multor jucatori din industria de retail din Romania. Experienta sa include asistarea echipei de litigii si arbitraje in arbitraje nationale si internationale in domeniul constructiilor. Simona este doctor in drept si lector universitar la Academia de Studii Economice, Bucuresti.

Despre Schoenherr: Schoenherr a fost fondata in 1950 la Viena si a devenit in timp o firma de avocatura de afaceri de top in Austria si Europa Centrala si de Est. Operand in Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Bucuresti, Budapesta, Chisinau, Istanbul, Kiev, Liubliana, Praga, Sofia, Viena, Varsovia si Zagreb (birou in cooperare), Schoenherr este o adevarata firma europeana. In prezent, aproximativ jumatate dintre cei peste 300 avocati ai firmei sunt activi in sediile din afara Austriei.

In Romania, Schoenherr si-a inceput operatiunile in 1996, fiind la acel moment una dintre primele firme de avocatura ce oferea servicii juridice la standarde de calitate europeana. De-a lungul anilor, Schoenherr si Asociatii a fost implicat in proiecte de cea mai mare anvergura si a oferit solutii juridice unor probleme din cele mai variate. In prezent, Schoenherr se afla in topul primelor 10 firme de avocatura din Romania (potrivit Ziarului Financiar, martie 2012).

Premii:

premiul pentru cea mai mare tranzactie din domeniul banci, asigurari si fonduri de pensii (Ziarul Financiar 2012)

premiul pentru cea mai mare tranzactie din piata serviciilor medicale (Ziarul Financiar 2011)

avocati de top in fuziuni si achizitii (Finmedia 2010)

premiul pentru cea mai mare tranzactie din asigurari si fonduri de pensii (Ziarul Financiar 2010)

premiul pentru cea mai mare tranzactie din piata de retail (Ziarul Financiar 2010).

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro