Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Memorandum ref. demarare negocieri cu Cuba pentru eliminarea obligativităţii vizei pentru titularii de paşapoarte diplomatice
18.03.2013 | Daria NICULCEA


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

În şedinţa din 13 martie, Guvernul a adoptat un Memorandum prin care se propune aprobarea demarării unor runde de negocieri cu Republica Cuba, fie la Bucureşti, fie la Havana, în vederea încheierii unui acord cu privire la eliminarea obligativităţii vizei pentru titularii de paşapoarte diplomatice.

Prevederile acordului se circumscriu acordurilor de acest tip aflate în negociere sau finalizate de partea română cu alte state, precum şi dispoziţiilor europene şi practicii statelor Uniunii Europene.

Dorina NICULCEA
student, Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept
internship Societatea de Stiinte Juridice

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate