Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Procedură civilă
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Impactul NCPC asupra executării silite – Bucureşti, 20 martie 2013
15.03.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Procedură civilă
JURIDICE - In Law We Trust

Centrul Naţional de Pregătire şi Perfecţionare a Executorilor Judecătoreşti din România organizează în data de 20 martie 2013, la Bucureşti, în sala de conferinţe, Salonul A 1, a Hotelului JW Marriott, cu începere de la ora 11.00, o dezbatere privind impactul Noului Cod de procedură civilă asupra executării silite.

Dezbaterea va avea ca scop identificarea unor probleme legate de interpretarea şi aplicarea unor dispoziţii legale din materia executării silite, de natură să permită formularea unor propuneri de modificare a acestora.

La dezbatere sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai Ministerului Justiţiei, Consiliului Superior al Magistraturii, Comisiei juridice de disciplină şi imunităţi a Camerei Deputaţilor, Comisiei juridice de disciplină şi imunităţi ai Senatului, Institutului Notarial Român şi Asociaţiei Magistraţilor din România.

Vor lua cuvântul Marius Radu, executor judecătoresc şi director al Centrului Naţional de Pregătire şi Perfecţionare a Executorilor Judecătoreşti din România, Adrian Constantin Stoica, Cornel Toma Tereacă şi Bogdan Dumitrache, executori judecătoreşti.

Relaţii suplimentare privind desfăşurarea evenimentului pot fi obţinute de la dl. Marius Radu (telefon 0742.89.56.78).

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti