Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

Combaterea Criminalității în domeniul Achizițiilor Publice – Bucureşti, 20 martie 2013
19.03.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Achiziții publice, Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

Fundatia Freedom House Romania va invita la conferinta de lansare a proiectului “Combaterea Criminalitatii in domeniul Achizitiilor Publice. An Operational approach”, care se deruleaza cu sprijinul financiar al Uniunii Europene prin Programul Prevention of and Fight against Crime, Comisia Europeana – Directorate-General Home Affairs si al Ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord in Romania.

Partener media: JURIDICE.ro

In cadrul evenimentului vor lua cuvantul:
Ovidiu PUTURA – secretar de stat, Ministerul Justitiei
Oana SCHMIDT-HAINEALA – presedinte, Consiliul Superior al Magistraturii
 Horia GEORGESCU  presedinte, Agentia Nationala de Integritate
Cornel CALINESCU – sef birou ONPCCRCPI, Ministerul Justitiei
Gabriela SCUTEA – adjunct al Procurorului General al Romaniei
Nistor CALIN – procuror sef, Directia Nationala Anticoruptie
Claudiu SCARLATACHE – director, Directia de Investigare a Fraudelor, IGPR

Agenda conferintei cuprinde prezentarea practicilor nationale si a politicilor publice europene in achizitii publice, prezentarea rolului institutiilor publice si mecanismele de combatere a fraudelor din domeniu.
Proiectul raspunde necesitatii instruirii magistratilor si ofiterilor operativi in domeniul achizitiilor publice, prioritate din Strategia Nationala Anticoruptie.

Mai multe detalii despre proiect pe pagina proiectului: www.freedomhouse.ro/ISEC

Conferinta organizata de catre Fundatia Freedom House Romania, Ministerul Justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public, Directia Nationala Anticoruptie, Institutul National al Magistraturii, Directia de Investigare a Fraudelor din cadrul IGPR, Asociatia Nationala a Specialistilor in Achizitii, Expert Forum, Asociatia Actori Europeni (Euractiv RO si UK),

in parteneriat cu

Magistrats européens pour la démocratie et les libertés (MEDEL), Konrad Adenauer Stiftung, Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est, Divizia penala si de gratieri a Ministerului de Justitie Francez, Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice, Agentia Nationala pentru Integritate, Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti