Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Absolvent al URA conduce Loteria Română


20 martie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Adrian Mişu Manolache, fost director în cadrul Băncii Comerciale Române, a fost numit, în şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor din data de 13 martie, membru al Consiliului de Administraţie, iar în şedinţa Consiliului de Administraţie din aceeaşi dată a fost numit în funcţia de Director General al C.N. “Loteria Română” S.A., potrivit unui comunicat al Loteriei Române.

Adrian Mişu Manolache: “Loteria Română este una dintre cele mai importante companii naţionale, cu un specific aparte. Pentru mine este o provocare profesională şi sunt onorat să ocup această funcţie în cadrul companiei.”

Noul director al Loteriei Române are 35 de ani şi este licenţiat în Relaţii Internaţionale la Universitatea Romano-Americana. Deţine o bogată experienţă în domeniul bancar, fiind angajat al Băncii Comerciale Române încă din anul 2000. În această perioadă a ocupat pe rând diverse poziţii în cadrul companiei, ultima funcţie ocupată în perioada 2007 până la numirea în funcţia de Director General al C.N. “Loteria Română” S.A. fiind aceea de Director Regional Corporate al Băncii Comerciale Române.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro