Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Memorandumul privind analiza MCV
22.03.2013 | JURIDICE.ro

Ministerul Justiţiei a dat publicităţii un comunicat privind adoptarea Memorandumului cu tema „Analiză privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare – Instituirea, implementarea, perspectivele şi direcţiile de acţiune propuse.”

Memorandumul cu tema „Analiză privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare – Instituirea, implementarea, perspectivele şi direcţiile de acţiune propuse”, propus de Ministerul Justiţiei, a fost aprobat în cadrul şedinţei de miercuri, 20 martie 2013. Documentul cuprinde o prezentare a modului de instituire şi implementare a Mecanismului de Cooperare şi Verificare, precum şi o evaluare a stadiului îndeplinirii condiţionalităţilor iniţiale şi a recomandărilor subsecvente, cuprinse în rapoartele anuale date publicităţii de Comisia Europeană.

În baza acestei analize, se subliniază necesitatea stabilirii, în comun, de către Comisia Europeană şi Guvernul României a unui cadru referenţial şi a unei metodologii concrete de lucru, care să aibă în vedere cele patru condiţionalităţi iniţiale din cadrul Deciziei Comisiei Europene, precum şi instrumentele de cooperare stabilite prin aceasta – ajutorul tehnic şi schimbul de informaţii.

:: Memorandum MCV

:: Anexa


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.