Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Memorandumul privind analiza MCV


22 martie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Ministerul Justiţiei a dat publicităţii un comunicat privind adoptarea Memorandumului cu tema „Analiză privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare – Instituirea, implementarea, perspectivele şi direcţiile de acţiune propuse.”

Memorandumul cu tema „Analiză privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare – Instituirea, implementarea, perspectivele şi direcţiile de acţiune propuse”, propus de Ministerul Justiţiei, a fost aprobat în cadrul şedinţei de miercuri, 20 martie 2013. Documentul cuprinde o prezentare a modului de instituire şi implementare a Mecanismului de Cooperare şi Verificare, precum şi o evaluare a stadiului îndeplinirii condiţionalităţilor iniţiale şi a recomandărilor subsecvente, cuprinse în rapoartele anuale date publicităţii de Comisia Europeană.

În baza acestei analize, se subliniază necesitatea stabilirii, în comun, de către Comisia Europeană şi Guvernul României a unui cadru referenţial şi a unei metodologii concrete de lucru, care să aibă în vedere cele patru condiţionalităţi iniţiale din cadrul Deciziei Comisiei Europene, precum şi instrumentele de cooperare stabilite prin aceasta – ajutorul tehnic şi schimbul de informaţii.

:: Memorandum MCV

:: Anexa

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro