Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Sibiu. Suspendare avocaţi din profesie
25.03.2013 | JURIDICE.ro

Prin Decizia nr. 628 din 22 februarie 2013, Consiliul Baroului Sibiu a decis suspendarea calităţii de avocat  a d-nei Simion Mihaela-Ioana.

Motivul: neachitarea taxelor şi contribuţiilor profesionale către Baroul Sibiu, U.N.B.R. şi  Casa de Asigurari a Avocaţilor – Filiala Sibiu, timp de mai mult de 3 luni de la scadenţa acestora.

De asemenea, prin  Decizia nr. 629 din 22 februarie 2013, Consiliul Baroului Sibiu a decis suspendarea calităţii de avocat  a d-nei Paven Florentina.

Motivul:  neachitarea taxelor şi contribuţiilor profesionale către Baroul Sibiu, U.N.B.R. şi Casa de Asigurari a Avocaţilor – Filiala Sibiu prevăzute de Legea nr. 51/1995 şi de Statutul profesiei de avocat, timp de mai mult de 3 luni de la scadenţa acestora.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.