Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesională
Publicare comunicate şi informări profesionale
ComunicateInterviuriLawyers WeekEvenimenteRecrutareAvocaţiExecutoriNotariSistemul judiciar

Timișoara se transformă pentru trei zile în New York


25 martie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Comunicare profesională, Evenimente recente, Universitaria

Afis BMUN 2013Asociația Tineretul ONU din România, Filiala Banat vă aşteaptă la o manifestare de zile mari cu ocazia celei de-a treia ediţii a Banat Model United Nations (BMUN), care va avea loc între 26-28 aprilie în cadrul Universității de Vest din Timișoara. Aceasta reprezintă o oportunitate dedicată în special studenților dornici să iși îmbunătățească competențele profesionale privind comunicarea, discursul public, persuasiunea, concomitent cu deprinderea cunoștiințelor despre instituțiile, relațiile și dreptul internațional.

Partener media: JURIDICE.ro

De-a lungul timpului, la aceste evenimente au participat studenți din toate colțurile țării și din străinătate, profesori cât și personalități publice recunoscute în mediul academic şi diplomatic. Anul 2013 se anunță a fi unul promițător referitor la organizarea celei de-a treia ediții, care aduce în prim plan ca și temă centrală dezvoltarea sustenabilă: „Sustainable development, as a responsibility to future generations”. Această temă va reprezenta un subiect de dezbatere în cadrul a trei comitete: Consiliul de Securitate; Consiliul Economic și Social; și  Consiliul European.

Proiectul urmăreşte familiarizarea participanţilor cu procedurile şi procesele decizionale specifice organismelor ONU și UE. De asemenea, se doreşte crearea unui mediu propice dezvoltării personale şi aptitudinilor practice, care nu sunt suficient exersate în cadrul academic. Sunt așteptați și de data aceasta, o nouă generație de studenți dornici de o nouă experiență precum și invitați de seamă ai mediului academic, economic și diplomatic.

În această ordine de idei, participanţii vor avea şansa să înţeleagă ce presupune activitatea de diplomat, confruntându-se cu situații în care îşi vor exersa abilităţile de negociere, persuasiune şi lucru în echipă.

:: Detalii

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică