Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Timișoara se transformă pentru trei zile în New York
25.03.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Afis BMUN 2013Asociația Tineretul ONU din România, Filiala Banat vă aşteaptă la o manifestare de zile mari cu ocazia celei de-a treia ediţii a Banat Model United Nations (BMUN), care va avea loc între 26-28 aprilie în cadrul Universității de Vest din Timișoara. Aceasta reprezintă o oportunitate dedicată în special studenților dornici să iși îmbunătățească competențele profesionale privind comunicarea, discursul public, persuasiunea, concomitent cu deprinderea cunoștiințelor despre instituțiile, relațiile și dreptul internațional.

Partener media: JURIDICE.ro

De-a lungul timpului, la aceste evenimente au participat studenți din toate colțurile țării și din străinătate, profesori cât și personalități publice recunoscute în mediul academic şi diplomatic. Anul 2013 se anunță a fi unul promițător referitor la organizarea celei de-a treia ediții, care aduce în prim plan ca și temă centrală dezvoltarea sustenabilă: „Sustainable development, as a responsibility to future generations”. Această temă va reprezenta un subiect de dezbatere în cadrul a trei comitete: Consiliul de Securitate; Consiliul Economic și Social; și  Consiliul European.

Proiectul urmăreşte familiarizarea participanţilor cu procedurile şi procesele decizionale specifice organismelor ONU și UE. De asemenea, se doreşte crearea unui mediu propice dezvoltării personale şi aptitudinilor practice, care nu sunt suficient exersate în cadrul academic. Sunt așteptați și de data aceasta, o nouă generație de studenți dornici de o nouă experiență precum și invitați de seamă ai mediului academic, economic și diplomatic.

În această ordine de idei, participanţii vor avea şansa să înţeleagă ce presupune activitatea de diplomat, confruntându-se cu situații în care îşi vor exersa abilităţile de negociere, persuasiune şi lucru în echipă.

:: Detalii

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti