Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Timișoara se transformă pentru trei zile în New York
25.03.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Afis BMUN 2013Asociația Tineretul ONU din România, Filiala Banat vă aşteaptă la o manifestare de zile mari cu ocazia celei de-a treia ediţii a Banat Model United Nations (BMUN), care va avea loc între 26-28 aprilie în cadrul Universității de Vest din Timișoara. Aceasta reprezintă o oportunitate dedicată în special studenților dornici să iși îmbunătățească competențele profesionale privind comunicarea, discursul public, persuasiunea, concomitent cu deprinderea cunoștiințelor despre instituțiile, relațiile și dreptul internațional.

Partener media: JURIDICE.ro

De-a lungul timpului, la aceste evenimente au participat studenți din toate colțurile țării și din străinătate, profesori cât și personalități publice recunoscute în mediul academic şi diplomatic. Anul 2013 se anunță a fi unul promițător referitor la organizarea celei de-a treia ediții, care aduce în prim plan ca și temă centrală dezvoltarea sustenabilă: „Sustainable development, as a responsibility to future generations”. Această temă va reprezenta un subiect de dezbatere în cadrul a trei comitete: Consiliul de Securitate; Consiliul Economic și Social; și  Consiliul European.

Proiectul urmăreşte familiarizarea participanţilor cu procedurile şi procesele decizionale specifice organismelor ONU și UE. De asemenea, se doreşte crearea unui mediu propice dezvoltării personale şi aptitudinilor practice, care nu sunt suficient exersate în cadrul academic. Sunt așteptați și de data aceasta, o nouă generație de studenți dornici de o nouă experiență precum și invitați de seamă ai mediului academic, economic și diplomatic.

În această ordine de idei, participanţii vor avea şansa să înţeleagă ce presupune activitatea de diplomat, confruntându-se cu situații în care îşi vor exersa abilităţile de negociere, persuasiune şi lucru în echipă.

:: Detalii

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.