Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Sesiuni de formare organizate de MJ în cooperare cu Departamentul de Justiţie al Canadei


26 martie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, Sistemul judiciar

În perioada 18-21 martie 2013, au avut loc  la Bucureşti două sesiuni de formare organizate de Ministerul Justiţiei şi Departamentul de Justiţie al Canadei, potrivit unui comunicat al MJ.

Prima sesiune, desfăşurată în perioada 18-19 martie 2013, a vizat instruirea personalului din cadrul autorităţilor centrale în domeniul cooperării judiciare internaţionale în materie penală (Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Ministerul Justiţiei), precum şi Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

A doua sesiune de training, organizată în perioada 20-21 martie 2013, a vizat magistraţii români, judecători şi procurori care sunt implicaţi în cereri de cooperare judiciară internaţională. Un număr de 42 participanţi au fost prezenţi la evenimentele sus-menţionate.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică