Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

NNDKP alături de Comisia Europeană în promovarea egalităţii de gen


26 martie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Casa de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a fost selectată pentru a reprezenta România în iniţiativa Comisiei Europene privind egalitatea de gen.

NNDKP a fost invitată în calitate de expert la forumul „Equality Pays Off”, care a avut loc săptămâna trecută la Bruxelles. Pierderea, deopotrivă socială şi economică, pe care o antrenează discriminarea de gen la locul de muncă, preocupă în continuare atât instituţiile internaţionale cât şi mediul de afaceri, cu precădere marile corporaţii, a căror prezenţă foarte numeroasă a ilustrat amploarea şi ramificaţiile acestei probleme.

Adriana Ioana Gaspar, Partener Senior al NNDKP a declarat: „Performanţa NNDKP s-a bazat întotdeauna pe complementaritate, diversitate, armonie, alături de excelenţă profesională, pasiune şi hărnicie.

Adriana Ioana GasparAm împărtăşit participanţilor la forum criteriile după care ne conducem în recrutarea colegilor avocaţi şi practicile prin care asigurăm dezvoltarea şi retenţia celor mai valoroşi, indiferent de gen. Însă ceea ce este cel mai dificil de instituţionalizat şi de transferat, altfel decât la nivel de principiu, este abilitatea de a personaliza relaţia cu profesionistii talentaţi. Cred că una din cheile succesului este abordarea individuală, iar absolutizarea standardizării, importul de modele din alte industrii, din alte ţări, din alte segmente profesionale sunt greşeli costisitoare ”.

Despre NNDKP: Consacrată drept una din firmele pentru care criteriile de atragere şi retenţie a avocaţilor au la bază performanţa profesională, talentul şi deontologia, NNDKP a fost desemnată de două ori consecutiv (2011, 2012) de către Euromoney Legal Media Group drept cea mai bună firmă din România privind egalitatea de gen.

În acelaşi timp, pe piaţa avocaturii de afaceri, NNDKP este singura firmă căreia prestigioasa organizaţie Chambers Europe i-a acordat de două ori (2009, 2012) distincţia „Firma anului în România. 

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro