TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

ICCJ lansează Programul Naţional Interinstituţional de pregătire specializată în materie penală
26.03.2013 | Adina-Elena OPREA


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie lansează Pogramul Naţional Interinstituţional de pregătire specializată a judecătorilor secţiilor penale ale curţilor de apel şi tribunalelor, potrivit unui comunicat al ICCJ, semnat de doamna jud. dr. Rodica Aida Popa, vicepreședintele Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Programul se va desfăşura cu participarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Serviciului Român de Informaţii.

Acesta se va realiza sub forma a cinci seminarii interactive, în perioada martie – iunie 2013, cuprinzând prezentări preponderent practice, precum şi vizite la Centrul Naţional de Interceptări al Serviciului Român de Informaţii şi Serviciul Tehnic al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Primul seminar va avea loc pe data de 27 martie 2013, ora 10 00, în sala de conferinţe a Tribunalului Bucureşti (etajul 4), având ca temă ”Protecţia documentelor clasificate în procedura judiciară. Aspecte practice referitoare la expertizele audio-video, constatările tehnico-ştiinţifice şi percheziţiile informatice în procesul de apreciere a materialului probator în cadrul dosarelor având ca obiect infracţiunile de corupţie şi criminalitate informatică”.

La seminar sunt invitaţi să participe judecători de la secţiile penale ale Tribunalelor Bucureşti, Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa, Teleorman, Ilfov, Prahova, Argeş, Buzău, Dâmboviţa, Vâlcea, Constanţa, Tulcea, Braşov, Covasna, Alba, Sibiu, Hunedoara.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate