Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

MJ anunţă iniţierea unei proceduri pentru selecţia unei echipe formată din 2 experţi

27.03.2013 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Ministerul Justiţiei anunţă iniţierea unei proceduri pentru selecţia unei echipe formată din 2 experţi care să desfăşoare activităţile din cadrul proiectului „Etică, integritate şi transparenţă în sistemul de probaţiune din România”. Astfel, echipa de experţi va trebui să deruleze:

– o misiune de evaluare a sistemului de probaţiune din România prin prisma elementelor de etică, integritate şi transparenţă din sistem (8 – 10 aprilie 2013)
– două sesiuni de formare profesională pentru aproximativ 25 de consilieri de probaţiune (15-16 aprilie 2013, la Bucureşti, respectiv 16 – 17 mai 2013, la Timişoara) şi
– să elaboreze un ghid care va cuprinde soluţii pentru dilemele etice şi deontologice care pot apărea pe parcursul derulării activităţii personalului din cadrul sistemului de probaţiune (3 – 14 iunie 2013).

În vederea participării la procedură, vă rugăm să transmiteţi Dosarul de înscriere la selecţie, până la data de 02.04.2013 inclusiv, cuprinzând documentele prevăzute în caietul de sarcini ataşat (a se vedea punctul 6 „Aspecte procedurale” din caietul de sarcini), pe adresa de e-mail achizitiipublice@just.ro sau la Registratura generală a Ministerului Justiţiei din Str. Apolodor nr. 17, sector 5, cod poştal 050741, Bucureşti, în atenţia Serviciului Achiziţii Publice.

Potenţialii ofertanţi trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe minime de calificare:

Cerinţe minime
– Diplomă universitară (licenţă sau echivalent) în drept, ştiinţe sociale, politice sau administrative;
– Experienţă profesională de minimum 5 ani în domeniile anticorupţie, administraţie publică şi/ sau justiţie;
– Experienţă dovedită ca formator sau cadru didactic universitar de minimum 3 cursuri susţinute cu tematică în domeniul proiectului;
– Cel puţin două studii, articole sau lucrări publicate în domeniul proiectului.

Detalii
Caiet de sarcini

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week