Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

The European Legal 500 – a treia publicaţie care clasează NNDKP în top în toate domeniile
27.03.2013 | JURIDICE.ro

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) s-a clasat şi în acest an pe prima poziţie în toate cele şapte arii de practică cercetate în România de The European Legal 500. Repetând performanţele din ultimii doi ani, firma de avocatură este singura din ţară ce ocupă primul loc în toate domeniile evaluate de prestigiosul ghid juridic internaţional.

Rezultatele deosebite ale echipei NNDKP sunt astfel recunoscute în următoarele arii de practică: Drept bancar, finanţări şi pieţe de capital; Drept corporatist şi M&A; Litigii; Energie şi resurse naturale; IT, telecom şi media; Parteneriat public privat şi achiziţii; Drept imobiliar şi construcţii.

Publicarea rezultatelor ghidului The European Legal 500 vin în completarea clasamentelor pe 2013 a altor două publicaţii juridice importante – ediţia globală a Chambers Partners şi IFLR 1000. NNDKP este pe prima poziţie în cele patru arii de practică cercetate în România de Chambers Global, anul acesta marcând zece ani de când firma obţine aceasta performanţă. De asemenea, în clasamentele realizate de publicaţia specializată în drept financiar, IFLR 1000, NNDKP a ocupat tot primul loc în cele trei domenii evaluate în jurisdicţia noastră.

Ghidul juridic The European Legal 500 este recunoscut drept unul din reperele avocaturii de afaceri din întreaga lume. Acesta întocmeşte anual cercetări şi clasamente ale firmelor de avocatură din toate marile jurisdicţii din lume, inclusiv România. Topul este alcătuit pe baza interviurilor cu clienţii, cu reprezentanţii caselor de avocatură şi competitorii acestora.

Ediţia din 2013 a The European Legal 500:

http://www.legal500.com/c/romania/banking-finance-and-capital-markets

http://www.legal500.com/c/romania/corporate-and-manda

http://www.legal500.com/c/romania/dispute-resolution

http://www.legal500.com/c/romania/energy-and-natural-resources

http://www.legal500.com/c/romania/it-telecoms-and-media

http://www.legal500.com/c/romania/public-private-partnership-and-procurement

http://www.legal500.com/c/romania/real-estate-and-construction


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.