Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Flux informații

DRAGNE & ASOCIAȚII – nominalizată în clasamentele Legal 500

28 martie 2013 | JURIDICE.ro

Miercuri, 27 martie, s-a lansat ediţia din 2013 a ghidului internaţional Legal 500, cuprinzând cele mai performante firme de avocatură şi cei mai buni avocaţi din jurisdicţiile europene, inclusiv din România. Societatea Dragne & Asociaţii este nominalizată în clasamentele Legal 500 din acest an în domeniile Litigii şi Drept Corporatist/Fuziuni şi Achiziţii.

Prezenţa în prestigioasa publicaţie internaţională este o recunoaştere a performanţelor obţinute de firma de avocatură condusă de Ion Dragne şi a aprecierii de care aceasta se bucură din partea clienţilor şi a pieţei. De altfel, Dragne & Asociaţii nu este la prima nominalizare în aceste topuri, ea fiind inclusă în clasamentele Legal 500 încă din primul an de activitate.

Ghidul mai menţionează şi partenerii-cheie care contribuie la rezultatele firmei, în cazul Dragne & Asociaţii fiind evidenţiaţi, în afara lui Ion Dragne, Andreia Dumitrescu, Delia Bosman şi Stelian Garofil.

Clasamentele Legal 500 vin după publicarea rezultatelor unui alt ghid juridic important – Chambers and Partners, ediţia globală. Dragne & Asociaţii a fost evaluată ca o firmă de top şi de Chambers and Partners, în ariile de practică Litigii şi Restructurări/Insolvenţă. De asemenea, Ion Dragne, Managing Partner al firmei, a fost recomandat ca unul dintre cei mai experimentaţi avocaţi români în aceste domenii.

Activitatea desfăşurată de firmele de avocatură din toată lumea este urmărită şi evaluată de publicaţii internaţionale de profil. Acestea publică anual clasamente ale societăţilor de avocatură şi identifică avocaţi de succes în fiecare ţară şi arie de practică juridică, informaţiile furnizate fiind utile atât avocaţilor, cât şi potenţialilor clienţi.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Arii de practică

Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică
Specialişti
Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică