Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

DRAGNE & ASOCIAȚII – nominalizată în clasamentele Legal 500
28.03.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 27 martie, s-a lansat ediţia din 2013 a ghidului internaţional Legal 500, cuprinzând cele mai performante firme de avocatură şi cei mai buni avocaţi din jurisdicţiile europene, inclusiv din România. Societatea Dragne & Asociaţii este nominalizată în clasamentele Legal 500 din acest an în domeniile Litigii şi Drept Corporatist/Fuziuni şi Achiziţii.

Prezenţa în prestigioasa publicaţie internaţională este o recunoaştere a performanţelor obţinute de firma de avocatură condusă de Ion Dragne şi a aprecierii de care aceasta se bucură din partea clienţilor şi a pieţei. De altfel, Dragne & Asociaţii nu este la prima nominalizare în aceste topuri, ea fiind inclusă în clasamentele Legal 500 încă din primul an de activitate.

Ghidul mai menţionează şi partenerii-cheie care contribuie la rezultatele firmei, în cazul Dragne & Asociaţii fiind evidenţiaţi, în afara lui Ion Dragne, Andreia Dumitrescu, Delia Bosman şi Stelian Garofil.

Clasamentele Legal 500 vin după publicarea rezultatelor unui alt ghid juridic important – Chambers and Partners, ediţia globală. Dragne & Asociaţii a fost evaluată ca o firmă de top şi de Chambers and Partners, în ariile de practică Litigii şi Restructurări/Insolvenţă. De asemenea, Ion Dragne, Managing Partner al firmei, a fost recomandat ca unul dintre cei mai experimentaţi avocaţi români în aceste domenii.

Activitatea desfăşurată de firmele de avocatură din toată lumea este urmărită şi evaluată de publicaţii internaţionale de profil. Acestea publică anual clasamente ale societăţilor de avocatură şi identifică avocaţi de succes în fiecare ţară şi arie de practică juridică, informaţiile furnizate fiind utile atât avocaţilor, cât şi potenţialilor clienţi.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti