Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
 1 comentariu

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAŢII rămâne firma de avocatură cu cel mai mare număr de recomandări individuale în Legal 500
28.03.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Potrivit ediţiei din acest an a directorului internaţional, 14 avocaţi din cadrul Ţuca Zbarcea & Asociaţii sunt recomandaţi în cele şapte arii de practică analizate de Legal 500. De asemenea, Ţuca Zbârcea & Asociaţii conduce în clasamentul pe România în cinci domenii ale dreptului.

Cea mai recentă ediţie a prestigiosului director juridic Legal 500 evidenţiază rezultatele Ţuca Zbârcea & Asociaţii în cele mai importante domenii ale dreptului afacerilor şi rolul avocaţilor coordonatori implicaţi în gestionarea mandatelor firmei în ultimul an de zile.

Florentin Tuca_Tuca Zbarcea & Asociatii

Astfel, firma este plasată pe primul loc în cinci domenii, şi anume: Drept societar, Fuziuni şi Achiziţii; Litigii şi Arbitraje; Energie şi Resurse Naturale; IT, Telecomunicaţii şi Media; Parteneriat Public-Privat şi Achiziţii Publice. Expertiza firmei în Drept Financiar-Bancar şi Pieţe de Capital; Drept Imobiliar este de asemenea cotată la nivel de top.

Statutului de lider în cele cinci arii de practică i se adaugă un număr record de recomandări individuale, cel mai mare pentru o firmă de avocatură din România. În total 14 avocaţi, dintre care sunt 12 parteneri, au fost cotaţi drept „Leading Individuals” sau recomandaţi pentru expertiza notabilă în tranzacţii complexe, litigii interne şi internaţionale de anvergură, precum şi în ceea ce priveşte asistenţa juridică curentă într-o gamă largă de problematici juridice.

Gabriel Zbarcea_Tuca Zbarcea & AsociatiiPotrivit analiştilor Legal 500, Ţuca Zbârcea & Asociaţii „şi-a câştigat un bine-meritat loc în eşalonul de vârf al pieţei de avocatură”, „avocaţii firmei fiind profesionişti de excepţie, extrem de atenţi la detalii şi de pozitivi”.

Avocaţii fondatori Florentin Ţuca şi Gabriel Zbârcea au fost recomandaţi pentru experienţa bogată în proiecte de Drept societar, precum şi Fuziuni şi achiziţii.

De asemenea, Ştefan Damian, Deputy Managing Partner, a fost evidenţiat în două arii de practică, şi anume Drept societar, Fuziuni şi achiziţii; Drept Financiar-Bancar, Pieţe de Capital.

Nouă parteneri au fost evidenţiaţi în diverse domenii ale dreptului în ediţia din acest an a Legal 500, şi anume Sorin Vlădescu, Robert Roşu („Leading Individual”), Ioana Hrisafi, Dan Borbely, Şerban Pâslaru, Mihai Dudoiu, Silvana Ivan, Irina Moinescu, Ioana Gelepu.

Alţi avocaţi recomandaţi sunt Vlad Cercel şi Răzvan Mircea.

Stefan Damian_Tuca Zbarcea & AsociatiiLegal 500 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente de specialitate la nivel internaţional. În ultimii 26 de ani, clasamentele Legal 500 realizează cea mai cuprinzătoare analiză a pieţei de avocatură internaţionale, evidenţiind performanţele firmelor de avocatură şi avocaţilor de top în urma unui sondaj cu peste 250.000 de consilieri juridici şi avocaţi la nivel mondial.

Despre Ţuca Zbârcea & Asociaţii: Cu o echipă formată din 95 de avocaţi dintre care 20 parteneri în cadrul biroului din Bucureşti, Ţuca Zbârcea & Asociaţii operează un sediu secundar în Cluj-Napoca, care funcţionează în asociere cu Nistorescu, Şomlea & Asociaţii, cât şi un birou de reprezentanţă în Madrid, Spania. Totodată, firma a stabilit o colaborare strategică pe principiul „best friend” cu firma de avocatură Ţurcan Cazac, liderul pieţei de avocatură de business din Chişinău, Republica Moldova.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii oferă asistenţă juridică în toate domeniile dreptului, fiind recomandată de prestigioase directoare internaţionale de specialitate pentru serviciile în domenii precum litigii şi arbitraje internaţionale, achiziţii publice, energie şi resurse naturale, drept financiar-bancar, infrastructura, dreptul muncii si drept social,  drept societar şi comercial, fuziuni, achiziţii / privatizări, etc.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a primit numeroase aprecieri şi distincţii pentru dinamismul, viziunea şi determinarea cu care a adoptat practici inovatoare pe piaţa serviciilor juridice din România. Astfel, în ultimii cinci ani, Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost singura casă de avocatură din Europa de Est recunoscută în raportul Financial Times’ Innovative Lawyers ca una dintre cele mai inovatoare firme de avocatură din Europa Continentală. Totodată, firma a câştigat premiul Law Firm of the Year: Romania (IFLR European Awards 2012), premiul Best Managed Workplace pentru cel mai apreciat stil de management (MPF European Leadership Awards 2012), premiul Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans (The Lawyer European Awards 2010), premiul Law Firm of the Year (Chambers Europe Awards for Excellence 2010). De asemenea, timp de patru ani consecutivi Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost desemnată Firma de avocatură a anului din România, urmare a nominalizărilor primite din partea unui juriu independent, constituit din reputaţi oameni de afaceri.

Portofoliul Ţuca Zbârcea & Asociaţii include numeroase companii naţionale şi multi-naţionale, importante instituţii financiare, precum şi autorităţi publice şi instituţii guvernamentale. Printre cei mai reprezentativi clienţi se numără: Erste Bank / Banca Comercială Română (BCR), NIS-Gazprom, Expur S.A. – parte a grupului francez Sofiprotéol/Saipol, OMV Petrom, CEZ, Rompetrol Rafinare, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Colgate Palmolive, Bursa de Valori Bucureşti, BRD-Groupe Société Générale, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania etc.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti