Secţiuni » Arii de practică » Business » Proprietate intelectuală
Proprietate intelectuală
DezbateriCărţiProfesionişti

O nouă victorie în palmaresul Andra Muşatescu Law & Industrial Property Offices
28.03.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Dreptul proprietatii intelectuale
JURIDICE - In Law We Trust

Avocaţii Andra Muşatescu Law & Industrial Property Offices (AMLIP) au obţinut în instanţă o a doua hotărâre importantă pentru una dintre cele mai mari societăţi multinaţionale ce activează pe segmentul producţiei de unelte de pescuit, companie care are sediul central în Statele Unite ale Americii.

Prin Sentinţa Civilă 1876 din 18.10.2012, Tribunalul Bucureşti a hotărât respingerea la înregistrare a unei alte mărci similare cu a clientului şi este foarte importantă ţinând cont că, prin aceasta, se opreşte diluarea mărcii societăţii multinaţionale.

Decizia nu este definitivă, fiind supusă apelului la Curtea de Apel Bucureşti.

“Soluţia obţinută în faţa Tribunalului București este urmarea eforturilor concertate ale unei echipe de avocaţi şi experţi specializaţi în dreptul proprietăţii intelectuale şi litigii din cadrul AMLIP”, a declarat Andra Muşatescu, Managing Partner, Andra Musatescu Law & Industrial Property Offices.

Despre Andra Musatescu Law & Industrial Property Offices/AMLIP/Casele de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu: În ultimii 15 ani, Andra Musatescu Law & Industrial Property Offices s-au dezvoltat continuu, numărându-se acum printre cabinetele de top din România.

Echipa este formată din tineri profesionişti, cu studii în Marea Britanie şi în România şi cu vaste cunoştinţe în legislaţia Statelor Unite, acest lucru oferind cabinetelor o deschidere internaţională.

Mai mult, avocaţii şi consilierii în proprietate industrială din cadrul acestor case sunt membri ai comitetelor de conducere ale celor mai prestigioase şi importante organizaţii internaţionale, atât în Europa cât şi în lume, unde sunt extrem de activi, conlucrând cu ceilalţi colegi din alte state la redactarea de rapoarte, propuneri de modificare a legislaţiei în domeniu, documente care sunt prezentate în cadrul întâlnirilor de lucru din cadrul comisiilor din care fac parte.

Casele de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu sunt considerate de publicaţii juridice cunoscute ca “oferind o gamă largă de servicii juridice corporatiste şi comerciale care includ consiliere privind dreptul muncii, concurenţei şi UE, cu un puternic accent pe PI” (Legal 500). De asemenea, “reputaţia în domeniul PI a atras cu sine mai mulţi clienţi internaţionali cunoscuţi” care “laudă serviciile de PI, incluzând şi litigii” (Legal 500), practicând “în fruntea domeniului juridic IP din România cu o vastă experienţă în consultanţa acordată în principal societăţilor multinaţionale” (WTR1000), iar Dr. Andra Muşatescu este “un expert în IP de un standard absolut înalt” (Legal 500) şi “un avocat fantastic” (Chambers and Partners).

Casele de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu sunt câştigătoare ale premiului pentru profesionalism şi recunoaştere internaţională la Gala Proprietăţii Intelectuale 2012, organizată de Finmedia. Premiul a fost ca o încununare a aprecierii internaţionale pe care Casele de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu le-au dobândit de-a lungul a peste 15 ani de activitate în domeniul proprietăţii intelectuale.

De asemenea, Casele de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu au la activ şi alte premii internaţionale, precum: “Avocatul anului pe Proprietate Intelectuală în România”, acordat de revista Corporate Intl Magazine 2011 şi “Societatea de Avocatură/ Cabinetul de Avocat al Anului în România pentru Rezolvarea Conflictelor” în 2011 şi 2012, acordat de Acquisition International Magazine, “Societatea de Avocatură/ Cabinetul de Avocat al Anului în România pentru M&A” în 2012, acordat de Acquisition International Magazine şi recomandări în topuri precum WTR1000, Chambers & Partners, Legal 500 etc.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti