Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

BULBOACĂ & ASOCIAȚII domină Legal 500 în aria de Banking & Finance. Cinci parteneri ai firmei, cotaţi între practicienii de top din România
29.03.2013 | JURIDICE.ro

Firma de avocatură Bulboacă & Asociaţii este cotată în linia întâi în zona de Banking & Finance pentru România, conform ediţiei din acest an a Legal 500, fiind deja al 6-lea an în care prestigioasa publicaţie internaţională plasează Bulboacă & Asociaţii în rândul celor mai buni jucători în această arie de practică.

Totodată, Adrian-Cătălin Bulboacă (partener coordonator), Valentin Berea, Răzvan Stoicescu, Cosmin Stăvaru şi Ioana Motofei-Radu (parteneri) au fost recomandaţi pentru activitatea excelentă în domeniile analizate de Legal 500.

Firma este, de asemenea, recomandată în ariile de IT, telecomunicaţii şi media, în drept corporatist / fuziuni şi achiziţii, parteneriate publice private / achiziţii publice, litigii, energie, drept imobiliar.

Într-o piaţă extrem de competitivă cum este cea a avocaturii de business, recunoaşterea de către o publicaţie cu renume internaţional, prin clasificarea expertizelor noaste juridice în poziţii de top, este o excelentă dovadă a evoluţiei noastre profesionale”, a declarat Adrian-Cătălin Bulboacă, partener coordonator al Bulboacă & Asociaţii.

Adrian-Cătălin Bulboacă şi Răzvan Stoicescu sunt cotaţi drept „avocaţi de top, cu o înţelegere profundă a legislaţiei româneşti şi cu abordare pragmatică orientată către soluţii” în zona financiar-bancară. La litigii, Valentin Berea şi Ioana Motofei-Radu sunt consideraţi „foarte profesionişti şi experimentaţi”. Cosmin Stăvaru este listat de publicaţie drept „key partner” în zona de energie şi resurse naturale şi parteneriate publice-private, în timp ce Răzvan Stoicescu este văzut drept un „avocat strălucit, cu o expertiză legală excelentă, dublată de o înţelegere tehnică fantastică” în zona de IT, telecomunicaţii şi media. În aria de drept imobiliar sunt recomandaţi, de asemenea, Cosmin Stăvaru („creativ şi constructiv”) şi Valentin Berea.

Este al doilea an consecutiv în care activitatea avocaţilor Bulboacă & Asociaţii este recunoscută în toate cele şapte domenii de practică analizate de prestigioasa publicaţie – Legal 500 – unul dintre cele mai importante ghiduri juridice internaţionale. Anual, publicaţia întocmeşte clasamente ale firmelor de avocatură din aproape întreaga lume, pe baza unei analize complexe a pieţei avocaturii de business în urma unor interviuri cu clienţii, cu reprezentanţii firmelor de avocatură şi competitorii acestora.

De asemenea, ediţia  din acest an a Chambers and Partners Global şi IFLR 1000 – alte două publicaţii de gen – clasează Bulboacă & Asociaţii pe primele locuri în domenii de practică precum financiar-bancar, fuziuni şi achiziţii, piaţă de capital, evidenţiind dezvoltarea şi consolidarea cu succes a acestor domenii de activitate, precum şi rolul avocaţilor în gestionarea de tranzacţii complexe de M&A, finanţări, listări la bursă, reorganizări corporative etc.

Despre Bulboacă & Asociaţii:  Bulboacă & Asociaţii este o firmă de avocatură din România specializată în dreptul afacerilor, care oferă servicii juridice de înaltă calitate la standarde internaţionale corporaţiilor, instituţiilor financiare, antreprenorilor, fondurilor de investiţii etc. Înfiinţată la începutul anului 2007, Bulboacă & Asociaţii a devenit rapid unul dintre cele mai puternice branduri locale de profil. 


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.