Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

INM. Adunările generale ale coordonatorilor de practică


29 martie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Institutul Naţional al Magistraturii aduce la cunoştinţa publicului faptul că în data de 28 martie 2013, la ora 13.00, au avut loc Adunările Generale ale  coordonatorilor de practică INM pentru desemnarea a doi reprezentanţi, unul pentru grupele de judecători şi unul pentru grupele de procurori, în Consiliul Pedagogic.

CV-urile şi scrisorile de intenţie ale candidaţilor au fost depuse până la data de 26 martie.

Conform regulilor de vot în vigoare, Adunările coordonatorilor sunt legal constituite în prezenţa a minim jumătate plus unul din numărul total al coordonatorilor de practică. Calculul are în vedere şi numărul de buletine de vot transmise la distanţă, care va fi anunţat la începerea procesului de votare.

Astfel, sunt declaraţi aleşi primul coordonator de practică judecător, respectiv primul coordonator de practică procuror care întrunesc cel mai mare număr de voturi exprimate.

::  Convocare Adunări Generale

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii