Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE


Print Friendly, PDF & Email

Legea nr. 115/2012 – Obligativitatea şedinţei de informare pe înţelesul tuturor – București, 6 aprilie 2013
29.03.2013 | JURIDICE.ro

Asociaţia „O şansă pentru viitor”, Institutul Internaţional de Mediere şi Asociaţia Centrul Avocaţilor Mediatori au plăcerea să vă invite, la evenimentul „Legea 115/2012 – Obligativitatea şedinţei de informare pe înţelesul tuturor„, care va avea loc în data de 6 aprilie 2013, la Institutului Bancar Român, Str. Negru Vodă nr. 3, Sector 3, Bucureşti, începând cu ora 9:30.

Partener media: JURIDICE.ro

Noul cod de procedură civilă şi modificările aduse Legii 192/2006 privind medierea şi organizarea profesiei de mediator prin Legea 115/2012, precum şi prin OUG 90/2012, prin elementele de noutate pe care le aduc în domeniul medierii, reprezintă un tărâm greu de accesat de mediatorii aflaţi la început de drum, dar şi de simplii cetăţeni. Începând cu data de 15 februarie, a fost introdusă obligativitatea şedinţei de informare cu privire la avantajele medierii într-o serie de litigii, sub sancţiunea respingerii cererii de chemare în judecată ca inadmisibilă în caz de neconformare.

Evenimentul este destinat atât mediatorilor, cât şi justiţiabililor, care vor afla informaţii utile precum domeniile în care este obligatorie şedinţa de informare, etapele pe care le parcurge medierea, locul unde pot fi găsiţi mediatorii, aspecte legate de costurile medierii, precum şi alte aspecte ce ţin de procedură şi uzanţe.

În cadrul conferinţei vor avea loc simulări privind aplicabilitatea şi prevederile şedinţei de informare.

Pe parcursul celor 8 ore de conferinţă vor fi abordate următoarele teme:
– Obligativitatea şedinţei gratuite de informare – procedură şi uzanţe;
– Strategiile mediatorului de comunicare şi vânzare ;
– Deontogie, diplomaţie şi protocol în Mediere;
– Medierea penală pe înţelesul tuturor;

La eveniment vor participa mediatori, oameni de afaceri, reprezentanţi ai corpului diplomatic, ai Camerelor de Comerţ bilaterale şi ai asociaţiilor de afaceri, funcţionari publici, avocaţi, magistraţi, notari, arbitri, reprezentanţi ai ONG-urilor de profil, ai mediului bancar, cadre universitare, studenţi, precum şi alte persoane interesate de subiect.

Pentru participare este necesară plata unei taxe de 100 RON. Plata va putea fi efectuată până la data de 04.04.2013 în contul bancar al asociaţiei O Şansă pentru Viitor, RO78 RZBR 0000 0600 1070 1096 – Raiffeisen Bank sau la faţa locului în momentul înscrierii la conferinţă. Persoanele care au efectuat plata în contul asociaţiei, sunt rugate să expedieze dovada plăţii scanată până la data de 04.04.2013 la adresa office@ospv.ro.

Confirmarea participării se va face cel târziu până pe data de 04.04.2013. Pentru informaţii suplimentare şi pentru confirmarea participării vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail office@ospv.ro sau la număr de telefon 021.319.29.57.

Programul


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.