Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
8 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

JURIDICE.ro a primit o donație de 1 mil. euro

01.04.2013 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Extragerea LOTO 6/49 de ieri, 31 martie 2013, a avut un singur câștigător la categoria I. Numerele extrase: 2, 7, 46, 4, 6, 16.

Premiul, în valoare de 21,6 milioane lei (peste 4,9 milioane euro) a fost obținut de un avocat, care a dorit să-și păstreze anonimatul. Colegul nostru, căruia îi mulțumim și pe această cale, va dona JURIDICE.ro suma de 1 mil. euro, pentru a sprijini realizarea obiectivelor stabilite prin Politica JURIDICE.ro.

Potrivit înțelegerii cu avocatul donator, acela dintre utilizatorii JURIDICE.ro care va ghici identitatea sa, va primi un premiu în valoare de 10.000 euro. Competiția este deschisă tuturor juriștilor cu domiciliul în România. Dacă vor fi mai mulți câștigători, premiul va fi suplimentat, până la maxim 50.000 euro în total.

Premiul va fi acordat în cadrul unei festivități organizate la Palatul Avocaților și va fi înmânat de către Președintele Uniunii Internaționale a Avocaților din România.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Au fost scrise până acum 8 de comentarii cu privire la articolul “JURIDICE.ro a primit o donație de 1 mil. euro”

 1. Mariana ARMEANCA spune:

  Pacaleala de 1 aprilie! 🙂
  Primesc un premiu ca am ghicit ? :):)

 2. Florin RADU spune:

  castigatorul – donator sunt eu !

 3. ANONIM spune:

  Un avocat care doneaza? Chiar si atunci cand nu e vorba de bani munciti… sa fim seriosi :))
  asta e clar pacaleala de 1 aprilie!

 4. Vladimir POPESCU spune:

  Cristi Danilet? Este avocatul medierii in Romania. E si foarte generos, doar ne-a aratat muschii pe feisbuk. e-abia astept sa vad Palatul Avocatilor. Este poleit cu aur ca al lui Becali?

 5. Becaliescu Jean von Craiovita – stranepot al lui Portalis – stranepot al lui Doumulin – care se trage (credem) din Gaius – stranepot (credem) al lui Ganditorului de la Hamangia – de cujus al lui Burebista)? Daca El este, donam suma ce ne-ar reveni unui club de fitze (juridice) ce se va fi deschis in circumscriptia unei judecatorii cu o bogate practica judiciara in materia raspunderii pentru fapta animalelor (mai specific – ovine) aflate in paza juridica a susnumitului.

 6. … donatia va fi cu sarcina insa – elaborarea unui studiu cu tema: „Uzantele si cutumele populatiilor din Papua Noua Guinee – model pentru reforma dreptului civil”. Studiul poate fi, credem, folositor membrilor comisiilor juridice ale diverselor Parlamente „apartinatoare” tarilor noi membre UE, in genere, si cu speciala privire, pentru tarile care agreaza ideea transplanturilor juridice.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week