Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
8 comentarii

JURIDICE.ro a primit o donație de 1 mil. euro


1 aprilie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Extragerea LOTO 6/49 de ieri, 31 martie 2013, a avut un singur câștigător la categoria I. Numerele extrase: 2, 7, 46, 4, 6, 16.

Premiul, în valoare de 21,6 milioane lei (peste 4,9 milioane euro) a fost obținut de un avocat, care a dorit să-și păstreze anonimatul. Colegul nostru, căruia îi mulțumim și pe această cale, va dona JURIDICE.ro suma de 1 mil. euro, pentru a sprijini realizarea obiectivelor stabilite prin Politica JURIDICE.ro.

Potrivit înțelegerii cu avocatul donator, acela dintre utilizatorii JURIDICE.ro care va ghici identitatea sa, va primi un premiu în valoare de 10.000 euro. Competiția este deschisă tuturor juriștilor cu domiciliul în România. Dacă vor fi mai mulți câștigători, premiul va fi suplimentat, până la maxim 50.000 euro în total.

Premiul va fi acordat în cadrul unei festivități organizate la Palatul Avocaților și va fi înmânat de către Președintele Uniunii Internaționale a Avocaților din România.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică