Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Florin Moţiu s-a întâlnit cu o delegaţie a Consiliului Judiciar Suprem din Polonia
08.04.2013 | JURIDICE.ro

Vineri, 5 aprilie, Florin Motiu, Secretarul de stat in cadrul Ministerului Justitiei, a primit vizita unei delegatii a Consiliului Judiciar Suprem din Polonia, alcatuita din Katarzyna Gonera, judecator la Curtea Suprema a Poloniei, Piotr Raczkowski, judecator militar, Waldemar Żurek, judecator, Maria Motylska-Kucharczyk, judecator, potrivit unui comunicat al MJ.

S-a discutat despre atributiile si modalitatea de functionare a Ministerului roman al Justitiei, respectiv a Consiliului Judiciar Suprem din Polonia, masurile de reforma intreprinse de cele doua state in domeniul justitiei, statutul judecatorilor si procurorilor, modalitatea de administrare a bugetului instantelor, initiativele legislative promovate.

Au fost date asigurari de continuare a bunei colaborari bilaterale in domeniul justitiei, avand in vedere similitudinile existente intre sistemele judiciare roman si polonez.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.