Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
 1 comentariu

ZAMFIRESCU RACOȚI PREDOIU devine ZAMFIRESCU RACOȚI & PARTNERS şi desemnează un nou Asociat Coordonator
08.04.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Începând cu data de 8 aprilie 2013, societatea de avocatură Zamfirescu Racoţi Predoiu îşi schimbă denumirea în Zamfirescu Racoţi & Partners (ZRP). Modificarea a intervenit ca urmare a acordului între actualii asociaţi ai ZRP şi domnul avocat Cătălin-Marian Predoiu, retras din societate în anul 2008, având în vedere împrejurarea că acesta a ales să îşi exercite pe mai departe activitatea profesională în cadrul cabinetului individual de avocatură care îi poartă numele. De asemenea, noua denumire reflectă şi dorința de viitoare consolidare a ZRP prin cooptarea de noi asociaţi din rândul echipei sale de avocaţi.

Odată cu modificarea denumirii se schimbă şi managementul societăţii prin alegerea unanimă a domnului avocat Cosmin Vasile în funcţia de asociat coordonator.

„Cosmin este un profesionist desăvârşit şi întruchipează calităţile pe care trebuie să le aibă un avocat leader: echilibru, viziune, eficienţă, curaj, capacitate de a conduce şi de a armoniza oameni şi programe, talent de a reinterpreta conceptul de management clasic al firmelor de avocatură”, afirmă Stan Tîrnoveanu, fostul asociat coordonator al ZRP.

Despre Zamfirescu Racoţi & Partners: Născută din fuziunea a două cunoscute societăţi de avocaţi, ambele înfiinţate în anul 1995, Zamfirescu Racoţi & Partners (ZRP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România. ZRP oferă servicii de asistenţă juridică atât în sfera litigiilor şi a arbitrajului, cât şi în domeniul avocaturii de business şi al consultanţei fiscale, fiind recomandată de anuarele internaţionale de specialitate pentru performanţele sale în diverse arii de practică, precum: litigii, arbitraj, insolvenţă, drept financiar-bancar, drept societar/fuziuni şi achiziţii, dreptul muncii, energie şi resurse naturale, proprietate industrială, drepturi de autor, drept imobiliar, piaţa de capital, drept fiscal.

ZRP are o echipă de 41 de avocați dintre care cinci asociaţi – Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi şi Stan Tîrnoveanu – asociaţi fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator) şi Anca Danilescu.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti