Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Noul redactor-şef al revistei Pandectele Române
09.04.2013 | JURIDICE.ro

Wolters Kluwer România anunţă modificări în echipa editorială a Revistei Pandectele Române. Începând cu luna aprilie, Adrian Neacşu este noul redactor şef al revistei, pentru a aduce în atenţia abonaţilor conceptul original al Revistei, fondată în anul 1921 de către Constantin Hamangiu ca o publicaţie destinată diseminării şi punerii în valoare a jurisprudenţei instanţelor naţionale.

Cu o experienţă de 15 ani în magistratură şi un traseu important la vârful sistemului judiciar, inclusiv în Consiliul Superior al Magistraturii, Adrian Neacşu este cunoscut în primul rând drept fondatorul JURINDEX, proiectul naţional de jurisprudenţă a României.

Adrian Neacșu: „Pandectele Romane este un brand puternic şi unic în piaţa juridică românească. Chiar valorile fondatoare ale revistei fac referire la orientarea ei către practicienii profesiilor juridice; Pandectele Române va trebui să fie cunoscută de toţi drept revista scrisă de practicieni pentru practicieni. Aceasta este misiunea pe care mi-o asum. În contextul revoluţiei codurilor se impune cu atât mai mult o acţiune inteligentă dar masivă de publicare a hotărârilor instanţelor judecătoreşti.

Dan Stoica, Directorul General al Wolters Kluwer România: „Salut colaborarea editorială cu dl. Adrian Neacşu. Clienţii noştri aşteaptă ca produsele juridice editoriale să îmbine tradiţiile academice şi practice cu noile tehnologii digitale disponibile în prezent. Sunt convins că implicarea dlui. Adrian Neacşu va consolida succesul revistei Pandectele Române, în evoluţia sa de la un trecut prestigios la instrumentul de referinţă al viitorului în materia analizelor de jurisprudenţă”.

* * *

Pandectele Române este una dintre cele mai prestigioase reviste juridice din România. Publicaţie cu tradiţie, revista a fost înfiinţată în anul 1921, sub conducerea lui Constantin Hamangiu, consilier la Înalta Curte de Casaţie și Justiţie. Începând cu 2012, revista Pandectele Române este cotată în bazele de date internaţionale EBSCO, HeinOnline şi ProQuest.

Editura Wolters Kluwer România deţine în portofoliul său de produse patru reviste juridice, cu tradiţie şi prestigiu: Pandectele Române, Revista Română de Drept al Afacerilor, Revista Română de Drept European şi Revista Română de Dreptul Muncii.

Wolters Kluwer România este parte a grupului multinațional Wolters Kluwer, un furnizor global de informații, software și servicii pentru profesioniștii din domeniul juridic, financiar și de sănătate. Aceasta este singura editură juridică de anvergură globală care este prezentă în România, începând cu anul 2005.

La nivel global, Wolters Kluwer a dezvoltat cu succes zeci de produse, electronice și tipărite, specializate în furnizarea de informaţii profesionale din domeniul juridic. Baze de date cum sunt LexisNexis şi Jurion (Germania), Lamy (Franţa), Lex (Polonia), JusJornal (Spania), Leggi d’Italia Professionale (Italia), JusNet (Portugalia), oferă profesioniștilor din întreaga lume acces direct la reviste şi comentarii juridice de o înaltă calitate editorială.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.