Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Perspective în cariera de avocat – București, 17 aprilie 2013
09.04.2013 | JURIDICE.ro


Asociatia ELSA Bucuresti organizeaza miercuri, 17 aprilie, conferinta ”Perspective in cariera de avocat”.

Conferinta ”Perspective in cariera de avocat” are ca obiectiv principal descoperirea propriilor resurse si constientizarea parcursului real ce trebuie urmat pentru construirea unei cariere de succes in avocatura.

Concret, conferinta va trasa doua directii:

”Avocatul-om”: O imagine corecta despre mine imi va da posibilitatea de a aborda fiecare sarcina de serviciu cu o forta interioara ce va atrage dupa sine succesul. Atiutudinea, postura, tonul vocii sunt influentate de modul in care eu ma vad pe mine, ma cunosc pe mine ca OM – sustinut de Ligia Moise.

”Avocatul-profesionist”: pentru studentii si tinerii absolventi care isi doresc sa descopere noi modalitati prin care isi pot construi o cariera juridica de succes – sustinut de Raluca Andreco.

”Indiferent de varsta sau de momentul de viata pe care il traversam este important sa avem o imagine de sine corecta, sa credem in noi. De aceea, imi propun ca la aceasta conferinta sa ofer tinerilor aflati in fata atator inceputuri (o cariera, o profesie noua si un cadru de relationare nou) o constientizare a ceea ce inseamna autocunoasterea obiectiva.”, afirma Ligia Moise, psiholog.

Ligia Moise, psiholog si trainer, va propune o abordare a acestui subiect care sa puna in miscare ”rotitele” intregului mecanism psihic atat de complex cum este cel al omului. Aceasta conferinta ofera participantilor posibilitatea de a-si descoperi acele calitati umane care sa faca din fiecare profesionistul de succes in cariera de avocat.

Pentru ca in cele din urma, atunci cand ma adresez colegilor, sefului sau partenerilor de afaceri o fac cu tot ceea ce insemn eu chiar daca sunt sau nu constient de asta. Diferenta se vede atunci cand stiu cine sunt, atunci cand imi cunosc limitele putand astfel sa le depasesc si sa devin mai bun in orice situatie.

Raluca Anderco, avocat in cadrul Baroului Bucuresti, isi propune o discutie deschisa cu tinerii studenti care doresc sa aleaga drumul avocaturii. Vor fi discutate in detaliu despre toatele etapele acestei profesii oratorice superbe, despre satisfactii dar si despre dezamagirile inerente.

Inscrierile la conferinta ”Perspective in cariera de avocat” se pot face prin e-mail la adresa inscrieri.step@bucuresti.elsa.ro cu subiectul „Inscriere conferinta 19 aprilie”. Aceasta conferinta va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor (in spatele Facultatii de Drept).

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate