Secţiuni » Arii de practică » Protective » Mediu
Mediu
CărţiProfesionişti
 1 comentariu

SCHOENHERR a asistat Energreen Investment Europe SA la cumpararea unui proiect solar de 17 MWp


11 aprilie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Dreptul mediului
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Biroul din Bucuresti al casei de avocatura europene SCHOENHERR a asistat ENERGREEN INVESTMENT EUROPE SA la cumpararea unui parc solar de 17 MWp din judetul Brasov. Schoenherr a fost alaturi de clientul ENERGREEN INVESTMENT EUROPE SA de-a lungul intregului proces, oferind asistenta juridica in faza de due dilligence, la pregatirea si semnarea documentelor tranzactiei si va continua pana la incheierea tuturor formalitatilor.

Energreen Investment Europe SA este un holding global de investitii care cumpara, dezvolta, construieste si opereaza tehnologii de energie regenerabila. Energreen si-a alcatuit un amplu portofoliu, diferentiat din punct de vedere tehnologic si al pozitionarii geografice, cu scopul de a deveni un lider global in producerea si vanzarea de energie regenerabila.

Monica Cojocaru“Desi negocierile s-au desfasurat pe fondul discutiilor legate de initiativa controversata a Guvernului de a modifica actuala schema de sustinere a energiei regenerabile, ceea ce a adaugat o presiune suplimentara, tot procesul s-a desfasurat intr-un ritm sustinut, astfel incat sa se poata trece in cel mai scurt timp la implementarea efectiva a proiectului,” a declarat partenerul Monica Cojocaru, coordonatoarea echipei Schoenherr Bucuresti.

Echipa coordonata de Monica Cojocaru (partener, energie si achizitii si fuziuni) a fost compusa din: Anca Velicu (avocat, energie si achizitii si fuziuni) si Daniele Iacona (coordonatorul biroului pentru clientii italieni, energie si achizitii si fuziuni), precum si Simona Chirica (partener, drept imobiliar), Cristina Dumitrascu (avocat, drept financiar-bancar), Madalina Mitan (avocat, drept imobiliar) si Cristiana Soare (avocat, drept imobiliar).

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro