Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Controverse în materia achiziţiilor publice – București, 22 mai 2013. UPDATE: Tematica și programul


20 mai 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

JURIDICE.ro şi ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII au plăcerea să vă invite la dezbaterea

Controverse în materia achiziţiilor publice

Bucureşti, Hotel Howard Johnson, Sala Iridium Grand Ballroom

22 mai 2013, 10:00-17:00

Evenimentul va fi transmis LIVE (acces exclusiv). Pentru detalii vă rugăm să ne contactați.

Evenimentul are drept scop lămurirea polemicilor iscate de diversele interpretări oferite unor chestiuni punctuale în materia achiziţiilor publice, precum şi o mai bună înţelegere a modului de aplicare a prevederilor legale în această materie. Discuțiile vor fi interactive. Vom răspunde întrebărilor dumneavoastră şi vom prezenta problemele şi soluţiile practice ce se pot adopta cu privire la tematica abordată.

Reprezentanţi marcanţi ai domeniului achiziţiilor publice vor participa la dezbateri pentru a analiza opiniile existente şi identifica liniile de uniformizare necesare:
– reprezentanţi ai completelor de soluţionare a contestaţiilor constituite la nivelul Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC)
– judecători ai secţiei de contencios administrative ai Curţii de Apel Bucureşti
– reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP)
– avocaţi ai Ţuca Zbârcea & Asociaţii specializaţi în achiziţii publice şi contencios administrativ
– consultanţi fiscali ai Ţuca Zbârcea & Asociaţii Tax, divizia de fiscalitate a firmei de avocatură.

Organizatori

Societatea de Stiinte Juridice
Tuca Zbarcea & Asociatii

Partener eveniment

Tuca Zbarcea & Asociatii TAX

Partener media

JURIDICE.ro

Partener special

Wolters Kluwer Romania


TEMATICA

/ Nulitatea în dreptul achiziţiilor publice. Un accent special urmează a fi plasat pe efectele sancţiunii nulităţii în dreptul achiziţiilor publice, urmând a se discuta (i) raţiunea şi ipotezele în care incidenţa sancţiunii nulităţii nu duce, paradoxal, la desfiinţarea actului şi (ii) situaţia actelor subsecvente actului nul, cu o privire specială asupra contractului de achiziţie publică.

/ Evaluări succesive în procedura achiziţiilor publice. În acest context vor fi abordate (i) posibilitatea identificării unor motive de neconformitate noi/diferite a unor oferte considerate, cu prilejul evaluărilor anterioare, conforme si (ii) posibilitatea procedurală a ofertantului desemnat câştigător de a invoca neconformitatea unor oferte concurente.

/ Completarea argumentaţiei din contestație după studiul dosarului achiziţiei. Ne propunem identificarea limitelor în care contestatorul poate valorifica informaţiile noi, obţinute cu prilejul studiului dosarului achiziţiei, în perioada de soluţionare a contestaţiei.

/ Susţinerea în achiziţiile publice. Avem în vedere câteva aspecte controversate cu privire la obiect, limitări şi răspunderea legală a susţinătorului.

/ Provocări fiscale în cazul constituirii asocierilor implicate in achiziţii publice.


PROGRAMUL EVENIMENTULUI

09:30-10:00 Welcome Coffee Break

10:00-13:00 SESIUNEA I

13:00-14:00 Networking Lunch

14:00-17:00 SESIUNEA a II-a


Taxă de participare: 400 lei + TVA.

Reduceri şi avantaje: Pentru mai mulţi participanţi din cadrul aceleiaşi organizaţii: 15% reducere (340 lei + TVA). Pentru înscrieri confirmate până la data de 6 mai 2013: 10% reducere (360 lei + TVA). Reducerile cumulate: 300 lei + TVA.

Evenimentul va fi înregistrat integral video+audio și va fi disponibil pe VIDEO.JURIDICE.
Costul pentru acces la înregistrarea video este inclus în taxa de participare.

Evenimentul va fi transmis live pe LIVE.JURIDICE. Pentru detalii vă rugăm să ne contactați.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii