Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Consiliul Concurenței analizează serviciile de comunicații electronice


15 aprilie 2013 | Mădălina MUNTEANU
Secţiuni: Concurență, Content, Cyberlaw
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Consiliul Concurentei a declanşat o investigaţie sectorială privind serviciile de comunicații electronice oferite sub forma pachetelor de servicii (cunoscute sub denimirea multiplay), cât și separat, potrivit unui comunicat al CC.

Conceptul multiplay se referă la diferite tipuri de pachete de servicii care combină două sau mai multe servicii de comunicații electronice, cum ar fi pachetul de telefonie, televiziune și internet (triple play).

Conform Consiliului Concurenței, această investigație urmărește o evaluare a impactului pachetelor de tip multiplay asupra dezvoltării piețelor corespunzătoare fiecărui serviciu în parte, dar și identificarea posibilelor probleme de natură concurențială determinate de comercializarea acestor tipuri de pachete. Tot în cadrul acestei investigații desfășurate de Consiliul Concurenței, se va analiza și segmentul serviciilor de acces la infrastructura de telecomunicații din București, în scopul evaluării puterii de piață a companiilor active în acest sector.

Mădălina MUNTEANU
Student, Facultatea de Drept, Universitatea Romano-Americana

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro