Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Au început înscrierile pentru titlul de cel mai bun Student al Anului 2013!


15 aprilie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Studentul Anului se numără printre primele inițiative ale organizației Voluntari pentru Idei și Proiecte și premiază, de nouă ediții până în prezent, cei mai buni studenți din țară, îndemnându-i să facă performanță la adevărata lor valoare.

Partener media: JURIDICE.ro

Cea de-a X-a ediție vine cu o categorie nouă, categoria Drept, care se adaugă la cele deja tradiționale: Jurnalism și Comunicare, Medicină, Economie și Arhitectură. Competiția se adresează tuturor studenților la facultățile de profil din țară, viitori profesioniști în domeniile lor, care își doresc și pot să demonstreze că pot fi cei mai buni.

Studenții care vor să intre în cursa pentru distincția de cel mai bun Student al Anului  pe categoria Drept trebuie să completeze și să trimită un formular de înscriere și să rezolve, până pe data de 12 mai 2013, tema specifică acestei categorii, propusă de partenerul oficial: KPMG. Atât formularul de înscriere, cât și tema de concurs pot fi descărcate direct de pe site-ul oficial al proiectului www.studentulanului.ro. Anul acesta, tema de concurs constă în realizarea unui eseu cu subiectul “Propuneți și motivați trei schimbări legislative care să vină în sprijinul dezvoltării economice și sociale a României”. Lucrările vor fi evaluate de un juriu de specialitate, format din personalități reprezentative din acest domeniu, din profesori ce predau la marile centre universitare din țară, dar și din reprezentanți ai companiei partenere.

Deținătorii celor mai bune cinci lucrări vor avea ocazia să participe la un mini-proiect de dezvoltare personală asigurat de Petrom România și vor concura pentru trofeul Studentul Anului 2013 și premiul de 1500 de euro oferite câștigătorului locului întâi sau pentru pozițiile doi și trei, premiate cu sumele de 700 de euro, respectiv 500 de euro, toate oferite în cadrul Galei Studentul Anului, evenimentul formal de la sfârșitul lunii mai 2013, care va închide această competiție.

Grupul KPMG are o rețea de 156 de firme în întreaga lume, iar în România activează din 1994, oferind servicii de Audit, Asistență fiscală și Consultanță în afaceri pentru organizații din diverse domenii, atât din sectorul privat, cât și cel public. Unul dintre obiectivele principale ale companiei este implicarea în campanii de responsabilitate socială și în susținerea programelor educaționale.

Pentru mai multe informaţii privitoare la competiție, accesați site-ul: www.studentulanului.ro sau pagina de Facebook a proiectului: www.facebook.com/StudentulAnului.VIP.

Voluntari pentru Idei şi Proiecte România este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat şi alcătuită exclusiv din studenţi. De 14 ani organizează anual peste 10 programe şi proiecte de dezvoltare personală pentru studenţii şi masteranzii din România, programe susţinute de companii, mass-media şi statul român.

Persoană de contact:
Alina Fodor
0746 360 952
alina.fodor@vipromania.ro

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică