Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
 1 comentariu

BOȘTINĂ & ASOCIAȚII: asistarea fostului ministru al Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, în ancheta ANI
17.04.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 16 aprilie, Boștină și Asociații l-a asistat pe fostul ministru al Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, în ancheta ANI; dosarul a fost clasat.

Casa de avocatură Boștină şi Asociații l-a asistat pe fostul ministru al Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, atât în derularea verificărilor efectuate în cauza în faţa Agenției Naționale de Integritate cât şi, ulterior, în faţa Comisei de cercetare a averilor de pe lângă Curtea de Apel Oradea. Instanţa a fost sesizată în baza raportului de evaluare nr. 50976/G/ÎI/09.11.2012,  întocmit de către Agenţia Naţională de Integritate, ca urmare a activității de evaluare a averii dobândite de către domnul Ovidiu Silaghi.

În cauză, Comisia de cercetare a averilor de pe lângă Curtea de Apel Oradea, prin ordonanța motivată,  a dispus, în temeiul art. 104 lit. b din Legea nr. 115/1996, clasarea dosarului.

„Această decizie nu mai poate fi atacată de către Agenţia Naţională de Integritate, fiind astfel irevocabil infirmate concluziile raportului de evaluare al ANI” spune Ovidiu Mihuţ, avocat partener în cadrul casei de avocatură Boştină şi Asociaţii, cel care a condus echipa de avocaţi implicaţi în acest caz.

 Boştină & Asociaţii: Casa de Avocatură Boştină & Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în anul 2011 de 33,47 de milioane de EURO şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 19 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică şi corporate affairs prin Boştină & Associates Corporate Finance.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.