Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Procedurile privind organizarea alegerilor pentru conducerea Colegiului Psihologilor din România
17.04.2013 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 212 din data de 15 aprilie 2013 a fost publicata Hotararea Comitetului director al Colegiului Psihologilor din Romania nr. 1/2013 pentru aprobarea Procedurilor privind organizarea si desfasurarea alegerilor pentru forurile de conducere ale Colegiului Psihologilor din Romania.

Procedurile reglementeaza organizarea si desfasurarea alegerilor pentru forurile de conducere ale Colegiului Psihologilor din Romania si pentru membrii comitetelor filialelor teritoriale.

Alegerile pentru forurile de conducere ale Colegiului au in vedere obtinerea urmatoarelor mandate: presedinte al Colegiului, membru in Comitetul director al Colegiului si reprezentant la Conventia nationala a Colegiului.

De asemenea, alegerile pentru forurile de conducere ale filialei teritoriale a Colegiului au in vedere mandatele de: presedinte al filialei teritoriale a Colegiului si membru in Comitetul filialei teritoriale a Colegiului.

Dreptul de vot se exercita personal de catre fiecare psiholog, in cadrul conventiilor filialelor teritoriale.

In cadrul Conventiei nationale a Colegiului dreptul de vot se exercita personal de catre fiecare reprezentant al filialei la Conventia nationala a Colegiului.

Candidatul la forurile de conducere ale Colegiului poate fi orice psiholog care indeplineste criteriile de alegere prevazute de procedura si a carui candidatura a fost declarata valida in conformitate cu principiul competentei si al autonomiei profesionale.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate