Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Perspective în cariera de avocat – București, 19 aprilie 2013
17.04.2013 | Andreea RACU

Secţiuni: UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Conferința ”Perspective în cariera de avocat”  are ca obiectiv principal descoperirea propriilor resurse și constientizarea parcursului real ce trebuie urmat pentru construirea unei cariere de succes în avocatură.

Concret, conferința va trasa două direcții:
1. ”Avocatul-om”: O imagine corectă despre mine îmi va da posibilitatea de a aborda fiecare sarcină de serviciu cu o forță interioară ce va atrage după sine succesul. Atitudinea, postura, tonul vocii sunt influențate de modul în care eu ma văd pe mine, mă cunosc pe mine ca OM – susținut de Ligia Moise.
2.  ”Avocatul-profesionist”: pentru studenții și tinerii absolvenți care își doresc să descopere noi modalități prin care își pot construi o carieră juridică de succes – susținut de Raluca Andreco.

22”Indiferent de vârstă sau de momentul de viața pe care îl traversam este important să avem o imagine de sine corecta, să credem în noi. De aceea, îmi propun ca la această conferință să ofer tinerilor aflați în fața atâtor începuturi (o carieră, o profesie nouă și un cadru de relaționare nou) o conștientizare a ceea ce înseamna autocunoașterea obiectivă.”, afirmă Ligia Moise, psiholog.

Ligia Moise, psiholog și trainer, vă propune o abordare a acestui subiect care să pună în mișcare ”rotițele” întregului mecanism psihic atât de complex cum este cel al omului. Aceasta conferință oferă participanților posibilitatea de a-și descoperi acele calități umane care să facă din fiecare profesionistul de succes în cariera de avocat.

Pentru ca în cele din urmă, atunci când mă adresez colegilor, șefului sau partenerilor de afaceri o fac cu tot ceea ce însemn eu chiar dacă sunt sau nu conștient de asta. Diferența se vede atunci când știu cine sunt, atunci când îmi cunosc limitele putând astfel să le depășesc și să devin mai bun în orice situație.

Raluca Anderco, avocat în cadrul Baroului București își propune o discuție deschisă cu tinerii studenți care doresc să aleagă drumul avocaturii.Vom discuta în detaliu despre toate etapele acestei profesii oratorice superbe, despre satisfacții dar și despre dezamăgirile inerente.

Înscrierile la conferința ”Perspective în cariera de avocat” se pot face  prin e-mail la adresa inscrieri.step@bucuresti.elsa.ro cu subiectul „Înscriere conferința 18 aprilie”. Această conferință va avea loc pe data de 18 Aprilie 2013ora 10:00 la Casa de Cultură a Studenților (în spatele Facultății de Drept).

:: Detalii

Andreea RACU
Director Public Relations
ELSA Bucharest
+40743477542
pr@bucuresti.elsa.ro

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti