Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Vizita de studiu a unei delegaţii din Republica Moldova la penitenciare româneşti


18 aprilie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

1 17 04 2013În perioada 15–18 aprilie, o delegaţie formată din 4 specialişti din cadrul Penitenciarului Rusca – Republica Moldova şi un reprezentant al DIPRM, desfăşoară o vizită de studiu la unităţile penitenciare din judeţul Bacău, respectiv Penitenciarul de Minori şi Tineri Bacău, Penitenciarul Spital Tîrgu Ocna, Centrul de Reeducare Tîrgu Ocna şi Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, potrivit unui comunicat.

Vizita se înscrie în activităţile prevăzute în Planul de acţiuni în domeniul justiţiei cosemnat de Ministerele Justiţiei din Republica Moldova şi România, având ca scop schimbul de experienţă privind activitatea educativă, psihologică şi asistenţă socială.

Această acţiune se desfăşoară sub auspiciile unor relaţii de prietenie şi colaborare între Departamentul Instituţiilor Penitenciare din Republica Moldova şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor din România.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii