Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 

CE anunţă recrutarea unui director pentru Oficiul de Administrare și Plată a Drepturilor Individuale
19.04.2013 | Adina-Elena OPREA

Secţiuni: Comunicare profesională, Dreptul Uniunii Europene, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, VARIA (alte surse)
JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria C 109 A din 16 aprilie 2013 a fost publicat anunţul Comisiei Europene privind postul vacant de director al Oficiului de Administrare şi Plată a Drepturilor Individuale.

Misiunea Oficiului de Administrare şi Plată a Drepturilor Individuale (PMO) – ca seviciu administrativ al Comisiei Europene – este aceea de a calcula și plăti drepturile financiare și remunerația personalului Comisiei Europene și a altor instituții și organisme ale UE.

Sediul PMO se află la Bruxelles, iar oficiul numără 570 de angajați (statutari și agenți contractuali), având un buget administrativ de 44 milioane EUR.

În ceea ce priveşte directorul oficiului, acesta este  reprezentantul legal și imaginea publică a PMO, în plan intern și extern, are competența de ordonator de credite delegate şi răspunde de buna funcționare a oficiului și de respectarea normelor existente.

Anunţul descrie şi profilul candidatului la postul vacant de director, prezentând şi condiţiile pe care un candidat ar trebui să le îndeplinească.

Candidatul ales în urma procedurii de selecţie va fi recrutat ca funcționar, conform Statutului funcționarilor, iar mandatul său de director al PMO va fi pentru o perioadă de trei ani, putând  fi reînnoit o singură dată pentru o perioadă de doi ani.

Data-limită pentru înscriere este 16 mai 2013.

Adina Elena OPREA
internship Societatea de Științe Juridice

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti