Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
2 comentarii

ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS numeşte un nou partener şi promovează alţi patru avocaţi colaboratori


19 aprilie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Societatea de avocaţi – ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS (ZRP) anunţă o serie de promovări în rândul partenerilor şi avocaţilor seniori.

Antoniu Obancia, avocat colaborator coordonator a fost promovat partener în cadrul departamentului de litigii, alăturându-se echipei de asociaţi ZRP formată din Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi şi Stan Tîrnoveanu – parteneri fondatori, Cosmin Vasile – partener coordonator şi Anca Danilescu, partener senior.

AntoniuObanciaAntoniu Obancia are experienţă de peste 13 ani în avocatură  şi s-a remarcat în ultimii ani printr-o pregătire profesională de excepţie, abilitatea de a gestiona proiecte cu un grad sporit de complexitate, fiind implicat în unele din cele mai importante proiecte ale societăţii în această perioadă. Antoniu este specializat în domeniul dreptului penal şi a contribuit semnificativ la dezvoltarea acestei practici pe care o coordonează în cadrul ZRP. Serviciile de consultanţă şi reprezentare juridică pe care le oferă în această arie de practică se referă la infracţiuni economico-financiare sau în legătură cu relaţiile de serviciu, inclusiv la cele care fac obiectul competenţei structurilor specializate de Parchet (DIICOT, DNA). Antoniu consiliază clienţii în toate fazele procesului penal, inclusiv în cauze cu măsura arestării preventive. Aria sa de specializare include şi domeniul insolvenţei, litigii civile şi comerciale, drept administrativ şi recuperări de creanţe.

De asemenea, patru avocaţi colaboratori au fost promovaţi la statut de seniori: Mădălina Ivan (consultanţă), Ştefania Măciuceanu (litigii), Cosmin Cojocaru (litigii) şi Ovidiu Şerban (litigii).

MadalinaIvanMădălina Ivan este membru al echipei ZRP din anul 2007 şi a acumulat o experienţă importantă în domeniile fuziuni şi achiziţii, pieţe de capital și dreptul muncii. Mădălina deține cunoștințe temeinice privind dreptul societar general și comercial și a fost implicată în tranzacţii complexe de fuziuni și achiziții privind operaţiuni cu privire la capitalul social, preluări, acorduri ale acționarilor și operaţiuni privind active sociale. Mădălina a asistat diverși emitenți precum și societăți de servicii de investiții financiare privind implementarea reglementărilor și aspectelor de drept societar specifice pieței de capital, derularea ofertelor publice, admiterea și retragerea de la tranzacționare. Mădălina oferă consultanţă unor importanţi clienţi din România din diverse sectoare de activitate – energie, financiar-bancar, imobiliar, industria chimică, industria textilă.

StefaniaMaciuceanuŞtefania Măciuceanu este specializată în procedura insolvenţei, litigii comerciale precum şi în materia recuperării creanţelor. Ea deţine de asemenea o bogată experienţă în litigii de drept civil, incluzând acţiuni în restituirea proprietăţilor naționalizate și expropriate. Activitatea ei se concentrează și în domeniul dreptului bancar și financiar, fiind implicată în dispute privind contracte de credit și garanții, oferind totodată și opinii legale cu privire la aceste aspecte. Ştefania face parte din echipa de litigii a societăţii din anul 2008.

CosminCojocaruCosmin Cojocaru are experienţă de peste zece ani în avocatură şi face parte din echipa de arbitraj a societăţii, având o expertiză remarcabilă în materia disputelor în domeniul construcţiilor, incluzând litigii izvorâte din neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a unor contracte de tip FIDIC.  Activitatea lui Cosmin se concentrează de asemenea pe litigii civile şi comerciale, incluzând dispute contractuale, procese legate de achiziţia şi vânzarea societăţilor, dispute din domeniul imobiliar şi incidente legate de procedura executării silite, drept administrativ, privatizarea societăţilor comerciale şi drept societar. Cosmin oferă servicii de asistenţă şi reprezentare juridică atât în faza prealabilă declanşării litigiului cât şi în faţa instanţelor de drept comun sau de arbitraj.

OvidiuSerban (2)Ovidiu Şerban este membru al echipei ZRP din anul 2009 şi este specializat în drept fiscal, drept comercial, drept civil, dreptul muncii. Ovidiu face parte din echipa de litigii a societăţii şi a dobândit o bogată experienţă practică de-a lungul timpului ca urmare a participării active în cadrul unora dintre cele mai importante şi variate proiecte în care societatea a oferit asistenţă juridică clienţilor săi. Din acestea menţionăm litigii fiscale în materie de TVA, accize, impozit pe profit, litigii civile şi comerciale, litigii izvorâte din încheierea, executarea sau încetarea contractelor colective sau individuale de muncă, insolvenţă şi recuperări creanţe.

ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS, născută din fuziunea a două cunoscute societăţi de avocaţi, ambele înfiinţate în anul 1995, Zamfirescu Racoţi & Partners (ZRP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România. ZRP oferă servicii de asistenţă juridică atât în sfera litigiilor şi a arbitrajului, cât şi în domeniul avocaturii de business şi al consultanţei fiscale, fiind recomandată de anuarele  internaţionale de specialitate pentru performanţele sale în diverse arii de practică, precum: litigii, arbitraj, insolvenţă, drept financiar-bancar, drept societar/fuziuni şi achiziţii, dreptul muncii, energie şi resurse naturale, proprietate industrială, drepturi de autor, drept imobiliar, piaţa de capital, drept fiscal. ZRP are o echipă de 41 de avocați dintre care şase parteneri – Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi şi Stan Tîrnoveanu – parteneri fondatori, Cosmin Vasile (partener coordonator), Anca Danilescu (partener senior), Antoniu Obancia (partener).

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică