Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Precizări privind taxele datorate de avocați
22.04.2013 | JURIDICE.ro

Av. Ion Ilie-Iordachescu, Decanul Baroului Bucuresti, precizeaza ca din noiembrie 2002 nu s-au produs modificari in ceea ce priveste cuantumul taxei datorate de avocati bugetului Baroului Bucuresti (15 lei/luna pentru avocatii stagiari si 35 lei/luna pentru avocatii definitivi).

Desi Hotararea Consiliului UNBR nr. 692/28.03.2013 prevede ca, incepand cu aprilie 2013, contributia individuala obligatorie a tuturor avocatilor cu drept de exercitiu al profesiei la sistemul C.A.A. este de 11% din venitul brut din profesie realizat de avocat, Congresul Avocatilor din 29-30 martie 2013, prin Hotararea nr. 8/30.03.2013 privind aplicarea principiilor de asigurare a resurselor de finantare necesare pentru functionarea sistemului Casei de Asigurari a Avocatilor, a hotarat amanarea punerii in aplicare a masurilor prevazute in Hotararea nr. 692, pana la finalizarea si analizarea de catre Consiliul UNBR din 29 iunie 2013 a Raportului privind situatia cheltuielilor sistemului C.A.A. si identificarea surselor de finantare a masurii de indexare a pensiilor ce va fi intocmit de catre Comisia desemnata in acest scop de Consiliul U.N.B.R. in sedinta din 15 decembrie 2012.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.