« Flux noutăţi
Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE

Modalităţi de soluţionare a problemelor juridice – Bucuresti, 24 aprilie 2013
22.04.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Camera de Comerț și Industrie a României organizează seminarul de consultări

Modalităţi de soluţionare a problemelor juridice 

susţinut de
– av. dr. Andrei Săvescu – Coordonator JURIDICE.ro
– av. Alina Matei – Senior Editor JURIDICE.ro
– av. Laurenţiu Petre – Director JURIDICE.ro

Evenimentul se adresează antreprenorilor, managerilor generali din diferite organizaţii (ONG-uri, instituţii, companii) şi departamentelor juridice.

Evenimentul va avea loc miercuri, 24 aprilie 2013, începând cu orele 15:00, la Palatul Camerei Naţionale din B-dul Octavian Goga, nr. 2, tronson II, intrarea E, Amfiteatrul Albastru, etaj M.

Scopul întâlnirii este realizarea unei consultări a membrilor CCIR şi mediului de afaceri cu privire la identificarea celor mai presante probleme juridice cu care se confruntă mediul de afaceri.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

Persoană de contact este dra. Mădălina Ciocoiu, Şef Birou Protocol, Direcţia de Reprezentare Camerală, tel. 021/319.00.78, fax 021/311.21.10, e-mail: drc@ccir.ro.

Confirmările de participare în scris (talonul de participare ataşat completat) se transmit prin fax sau e-mail, până cel târziu marţi, 23 aprilie 2013, orele 12:00.

 
Secţiuni: Anunțuri | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD