Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Invitați speciali la Conferința Dreptul Afacerilor
25.04.2013 | JURIDICE.ro

Probabil cel mai important eveniment în mediul juridic și academic românesc din anul 2013, CONFERINŢA DE DREPTUL AFACERILOR 2013. Complexitate și haos în contracte.  Acorduri preparatorii, grupuri de contracte și insolvență, este organizată la Universitatea din București, Facultatea de Drept, Aula Magna, în perioada 26 – 27 aprilie 2013.

La conferință vor participa, alături de alți specialiști de marcă în domeniul dreptului afacerilor, invitați speciali de prestigiu, dintre care amintim: Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, Președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu, reprezentanți ai principalelor societăți de practicieni în insolvență: Rominsolv, B.D.O., Euro Insol, CITR, R.V.A. și mulți alții.

Principalele teme abordate sunt cazurile practice ale insolvenței Oltchim și Hidroelectrica, prezentate chiar de către administratorii judiciari ai acestor societăți, insolvența particularilor (Mirela Iovu, vice-președinte CEC Bank), prevenția insolvenței prin mijloace contractuale (Simona Milos, președinte INPPI), destinul contractului în procedura insolvenței (conf. univ. dr. Florin Moțiu, secretar de stat în Ministerul Justiției), modernizarea legislației Parteneriatului Public Privat și marile proiecte de infrastructură (Daniela Nemoianu, partener KPMG) și multe altele.

Conferința este organizată de către SCA Piperea și Asociații, în parteneriat cu JURIDICE.ro și cu Facultatea de Drept din cadrul Universității din București.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.