Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

DRAGNE & ASOCIAȚII, prezentă în ediția din 2013 a unuia dintre cele mai prestigioase ghiduri juridice internaționale: Chambers and Partners
29.04.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 26 aprilie, s-a lansat ediția din 2013 a ghidului juridic internațional Chambers and Partners, cuprinzȃnd cele mai performante firme de avocatură şi cei mai buni avocați din jurisdicțiile europene, inclusiv din Romȃnia. Dragne & Asociații este nominalizată ȋn clasamentele Chambers and Partners din acest an ȋn domeniile Litigii și Restructurări/Insolvență. De asemenea, Ion Dragne, Managing Partner al societății de avocatură, este recomandat ca un avocat de top ȋn aceste domenii.

Luna trecută au fost publicate clasamentele Chambers and Partners, ediția globală 2013. Dragne & Asociații a fost nominalizată și ȋn editiția globală, ȋn aceleaşi arii de practică (Litigii și Restructurări/Insolvență).

Activitatea desfăşurată de firmele de avocatură din toata lumea este urmarită şi evaluată de publicații internaționale de profil. Acestea publică anual clasamente ale societăților de avocatură şi identifică avocați de succes ȋn fiecare țară şi arie de practică juridică, informațiile furnizate fiind utile atȃt avocaților, cȃt şi potențialilor clienți.

I. DragnePrezența ȋn aceste publicații este o recunoaştere a rezultatelor obținute de firma noastră şi a aprecierii pe care o au clienții față de munca noastră, ştiut fiind că opiniile clienților au o pondere considerabilă ȋn realizarea acestor clasamente”, a declarat Ion Dragne.

Dragne & Asociații este o societate de avocatură specializată, ȋn principal, ȋn litigii şi arbitraj. Dragne & Asociații a fost ȋnființată ȋn iunie 2010 şi este condusă de cinci parteneri (Ion Dragne, Stelian Garofil, Delia Boşman, Andreia Oana Dumitrescu şi Daniel Cȋrstea), avocați cu o bogată experiență, care oferă clienților o gamă completă de servicii juridice.

Cei cinci parteneri coordonează următoarele arii de practică: Litigii & Arbitraj, Drept Societar & Drept Comercial, Fuziuni & Achiziții, Restructurări & Insolvență, Executări Silite, Drept Fiscal, Dreptul Muncii, Drept Bancar & Financiar, Imobiliare & Construcții, Proprietate Intelectuală, Concurență & Antitrust.

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti