Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

DRAGNE & ASOCIAȚII, prezentă în ediția din 2013 a unuia dintre cele mai prestigioase ghiduri juridice internaționale: Chambers and Partners


29 aprilie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Vineri, 26 aprilie, s-a lansat ediția din 2013 a ghidului juridic internațional Chambers and Partners, cuprinzȃnd cele mai performante firme de avocatură şi cei mai buni avocați din jurisdicțiile europene, inclusiv din Romȃnia. Dragne & Asociații este nominalizată ȋn clasamentele Chambers and Partners din acest an ȋn domeniile Litigii și Restructurări/Insolvență. De asemenea, Ion Dragne, Managing Partner al societății de avocatură, este recomandat ca un avocat de top ȋn aceste domenii.

Luna trecută au fost publicate clasamentele Chambers and Partners, ediția globală 2013. Dragne & Asociații a fost nominalizată și ȋn editiția globală, ȋn aceleaşi arii de practică (Litigii și Restructurări/Insolvență).

Activitatea desfăşurată de firmele de avocatură din toata lumea este urmarită şi evaluată de publicații internaționale de profil. Acestea publică anual clasamente ale societăților de avocatură şi identifică avocați de succes ȋn fiecare țară şi arie de practică juridică, informațiile furnizate fiind utile atȃt avocaților, cȃt şi potențialilor clienți.

I. DragnePrezența ȋn aceste publicații este o recunoaştere a rezultatelor obținute de firma noastră şi a aprecierii pe care o au clienții față de munca noastră, ştiut fiind că opiniile clienților au o pondere considerabilă ȋn realizarea acestor clasamente”, a declarat Ion Dragne.

Dragne & Asociații este o societate de avocatură specializată, ȋn principal, ȋn litigii şi arbitraj. Dragne & Asociații a fost ȋnființată ȋn iunie 2010 şi este condusă de cinci parteneri (Ion Dragne, Stelian Garofil, Delia Boşman, Andreia Oana Dumitrescu şi Daniel Cȋrstea), avocați cu o bogată experiență, care oferă clienților o gamă completă de servicii juridice.

Cei cinci parteneri coordonează următoarele arii de practică: Litigii & Arbitraj, Drept Societar & Drept Comercial, Fuziuni & Achiziții, Restructurări & Insolvență, Executări Silite, Drept Fiscal, Dreptul Muncii, Drept Bancar & Financiar, Imobiliare & Construcții, Proprietate Intelectuală, Concurență & Antitrust.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii