Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Diplome de Excelență în Justiție
30.04.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Curtea de Apel Timișoara își reafirmă preocuparea constantă și consecvența pentru consacrarea unui act de justiție rapid, clar predictibil și, totodată, valorizarea magistraților și grefierilor care dovedesc excelență în realizarea acestor deziderate, potrivit unui comunicat.

În acest context, Președintele Curții de Apel Timișoara, judecător prof. univ. dr. Lidia Barac a decis acordarea unor Diplome de Excelență unor judecători și grefieri de la instanțele aflate în jurisdicția Curții de Apel Timișoara, pentru performanță în exercitarea cu celeritate a atribuțiilor judiciare, pentru performanță în procesul de motivare/redactare a hotărârilor judecătorești precum și pentru activitatea susținută și laboriasă în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

Astfel, au fost recompensați cu Diplomă de Excelență pentru performanță în exercitarea cu celeritate a atribuțiilor judiciare, următorii magistrați:
– judecător Alina Crăiniceanu;
– judecător Lenuța Șogor;
– judecător Diana Lasconi;
– judecător Gabriela Bărăgan;
– judecător Mircea Todor.

Pentru performanță în procesul de motivare/redactarea a hotărârilor judecătorești au fost recompensați cu Diplome de Excelenţă:
– judecător Elena Zorilă;
– judecător Ileana Luminița Petrescu.

De asemenea, s-au acordat Diplome de Excelență pentru activitatea susținută și laboriasă în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu în cadrul Secției de Contencios Administrativ și Fiscal a Tribunalului Timiș, următorilor grefieri:
– grefier Adina Bega;
–  grefier Silvia Chelaru;
–  grefier Luminița Moldovan;
–  grefier Adelina Finta.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti