Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Diplome de Excelență în Justiție
30.04.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Curtea de Apel Timișoara își reafirmă preocuparea constantă și consecvența pentru consacrarea unui act de justiție rapid, clar predictibil și, totodată, valorizarea magistraților și grefierilor care dovedesc excelență în realizarea acestor deziderate, potrivit unui comunicat.

În acest context, Președintele Curții de Apel Timișoara, judecător prof. univ. dr. Lidia Barac a decis acordarea unor Diplome de Excelență unor judecători și grefieri de la instanțele aflate în jurisdicția Curții de Apel Timișoara, pentru performanță în exercitarea cu celeritate a atribuțiilor judiciare, pentru performanță în procesul de motivare/redactare a hotărârilor judecătorești precum și pentru activitatea susținută și laboriasă în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

Astfel, au fost recompensați cu Diplomă de Excelență pentru performanță în exercitarea cu celeritate a atribuțiilor judiciare, următorii magistrați:
– judecător Alina Crăiniceanu;
– judecător Lenuța Șogor;
– judecător Diana Lasconi;
– judecător Gabriela Bărăgan;
– judecător Mircea Todor.

Pentru performanță în procesul de motivare/redactarea a hotărârilor judecătorești au fost recompensați cu Diplome de Excelenţă:
– judecător Elena Zorilă;
– judecător Ileana Luminița Petrescu.

De asemenea, s-au acordat Diplome de Excelență pentru activitatea susținută și laboriasă în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu în cadrul Secției de Contencios Administrativ și Fiscal a Tribunalului Timiș, următorilor grefieri:
– grefier Adina Bega;
–  grefier Silvia Chelaru;
–  grefier Luminița Moldovan;
–  grefier Adelina Finta.

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.