Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Diplome de Excelență în Justiție


30 aprilie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Curtea de Apel Timișoara își reafirmă preocuparea constantă și consecvența pentru consacrarea unui act de justiție rapid, clar predictibil și, totodată, valorizarea magistraților și grefierilor care dovedesc excelență în realizarea acestor deziderate, potrivit unui comunicat.

În acest context, Președintele Curții de Apel Timișoara, judecător prof. univ. dr. Lidia Barac a decis acordarea unor Diplome de Excelență unor judecători și grefieri de la instanțele aflate în jurisdicția Curții de Apel Timișoara, pentru performanță în exercitarea cu celeritate a atribuțiilor judiciare, pentru performanță în procesul de motivare/redactare a hotărârilor judecătorești precum și pentru activitatea susținută și laboriasă în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

Astfel, au fost recompensați cu Diplomă de Excelență pentru performanță în exercitarea cu celeritate a atribuțiilor judiciare, următorii magistrați:
– judecător Alina Crăiniceanu;
– judecător Lenuța Șogor;
– judecător Diana Lasconi;
– judecător Gabriela Bărăgan;
– judecător Mircea Todor.

Pentru performanță în procesul de motivare/redactarea a hotărârilor judecătorești au fost recompensați cu Diplome de Excelenţă:
– judecător Elena Zorilă;
– judecător Ileana Luminița Petrescu.

De asemenea, s-au acordat Diplome de Excelență pentru activitatea susținută și laboriasă în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu în cadrul Secției de Contencios Administrativ și Fiscal a Tribunalului Timiș, următorilor grefieri:
– grefier Adina Bega;
–  grefier Silvia Chelaru;
–  grefier Luminița Moldovan;
–  grefier Adelina Finta.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică