BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul munciiCyberlaw
 
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
 
Print Friendly, PDF & Email

Protocol Curtea de Apel Timișoara – CET-R
30.04.2013 | JURIDICE.ro

 
Competition Law

Vineri, 26 aprilie, Curtea de Apel Timișoara a semnat un Protocol de colaborare cu Filiala Timiș a Corpului Experților Tehnici Judiciari din România (CET-R), potrivit unui comunicat.

Scopul declarat al acordului de colaborare este acela de pregătire și perfecționare continuă, în comun, a judecătorilor din jurisdicția Curții de Apel Timișoara și a experților tehnici judiciari de toate specializările, în vederea îmbunătățirii actului de justiție, prin realizarea unor expertize tehnice judiciare în condiții de celeritate și cu cea mai mare acuratețe.

Protocolul prevede derularea unor seminarii și ateliere de lucru în care judecătorii, împreună cu experții judiciari urmează să găsească împreună cele mai bune modele de punere în practică a dispozițiilor Noului Cod de Procedură Civilă în ceea ce privește realizarea expertizelor tehnice judiciare, astfel încât actul de justiție să se desfășoare într-o manieră rapidă și eficientă.

Prima întâlnire comună în acest sens a și avut loc în Timișoara, la data de 26.04.2013, la sediul Curții de Apel Timișoara, unde s-a desfășurat un prim seminar, din cele 4 prevăzute pentru anul 2013,  la care au mai participat judecători de la Judecătoria Timișoara și Tribunalul Timiș, alături de aproximativ 30 de experți tehnici judiciari specializați în domeniile construcții, topografie, auto, contabili și evaluatori proprietăți mobiliare și imobiliare.


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.