Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
 
Print Friendly, PDF & Email

Protocol Curtea de Apel Timișoara – PIFCA
30.04.2013 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Sâmbătă, 20 aprilie, Curtea de Apel Timișoara a semnat un Protocol de colaborare cu Centrul PIFCA Timișoara (Centrul de Perfecționare, Instruire și Formare a Specialiștilor în Cadastru Agricol precum și cu Asociația Evaluatorilor Funciari din România, potrivit unui comunicat al CAT.

Scopul declarat al acordului de colaborare este acela de pregătire și perfecționare continuă, în comun, a judecătorilor din jurisdicția Curții de Apel Timișoara și a experților judiciari specializați în topografie, cadastru și geodezie, în vederea îmbunătățirii actului de justiție, prin realizarea unor expertize tehnice judiciare în condiții de celeritate și cu cea mai mare acuratețe.

Protocolul prevede derularea unor seminarii, conferințe și ateliere de lucru în care judecătorii, împreună cu experții judiciari specializați în topografie,  cadastru și geodezie urmează să găsească împreună cele mai bune modele de punere în practică a dispozițiilor Noului Cod de Procedură Civilă în ceea ce privește realizarea expertizelor tehnice judiciare în topografie, cadastru și geodezie.

De altfel, prima întâlnire comună în acest sens a și avut loc în localitatea Surduc la data de 20.04.2013, unde s-a desfășurat primul atelier de lucru, la care au mai participat, pe lângă instituțiile semnatare ale protocolului și Universitatea de Științe Agricole a Banatului, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Timiș precum și reprezentanți ai administrației publice.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate