Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

NNDKP susţine mediul de afaceri braşovean


1 mai 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), prin biroul său de la Braşov, a susţinut, în calitate de partener principal, cea de-a opta ediţie a galei „Premiile Excelenţei în Afaceri”, organizată recent de Camera de Comerţ şi Industrie Braşov. Aceasta a evidenţiat performanţele companiilor din judeţul Braşov, fiind cel mai important eveniment din mediul local de afaceri.

Manifestarea, ce a reunit peste 230 de persoane, a premiat angajatorul anului, dar şi rezultatele deosebite în responsabilitate socială, implementarea proiectelor cu fonduri europene, managementul mediului, activitatea de cercetare-dezvoltare.

Sorina CretuNNDKP a deschis biroul de la Braşov în 2007, acesta fiind coordonat la nivelul parteneriatului de Sorina (Olaru) Creţu, iar pe plan local de Mihaela Roşca, asociat senior. Echipa de avocaţi specializaţi oferă consultanţă în toate domeniile de drept, dar şi reprezentare în litigii companiilor ce activează în Braşov şi judeţele învecinate. În plus, echipa biroului NNDKP de la Braşov a organizat, cu sprijinul avocaţilor din departamentele specializate ale firmei, seminarii Lex Atelier dedicate firmelor interesate de pe plan local; astfel de evenimente, în care s-au discutat modificări legislative şi aspecte practice ale unor reglementări legale din domenii precum dreptul muncii şi fiscalitate, s-au bucurat de un real succes.

Printre proiectele semnificative din ultima perioadă ale echipei de la Braşov se numără: asistenţa juridică acordată Sit România pentru achiziţia unui teren şi încheierea contractului de construire pentru dezvoltarea facilităţii de producţie; consilierea Miller Centre, operator al complexului comercial Magnolia Shopping Center Brașov, pentru activitatea de zi cu zi, inclusiv negocierea şi încheierea contractelor de închiriere, recuperări de creanţe, verificarea şi consolidarea titlului de proprietate şi reprezentarea în litigii fiscale; asistenţa juridică oferită în mod constant Benchmark România pe aspecte de drept comercial, dar şi reprezentarea în litigii fiscale. De asemenea, portofoliul de clienţi al biroului NNDKP de la Braşov include companii precum BCR, Credit Europe Bank România, Sparomex, Tornator.

Cu birouri teritoriale la Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Craiova, NNDKP susţine periodic evenimente şi iniţiative ale autorităţilor locale cu impact asupra mediului de afaceri din regiunea respectivă.

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România şi în prezent are o echipă formată din 115 avocaţi, 35 de consultanţi şi 75 de angajaţi, birouri proprii la Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Craiova şi oferă servicii de avocatură complete companiilor care îşi desfăşoară activitatea în România. În portofoliul de clienţi al NNDKP se regăsesc numeroase companii locale şi multinaţionale din diverse domenii de activitate printre care instituţii financiare, dezvoltatori imobiliari, societăţi din domeniul tehnologiei informaţiei, fonduri de investiţii de capital, companii din domeniul construcţiilor, societăţi cu profil farmaceutic, grupuri industriale, precum şi organizaţii profesionale şi organizaţii non-profit. NNDKP este în mod constant clasată pe primele poziţii de cele mai mari ghiduri juridice internaţionale precum Chambers & Partners, The European Legal 500 şi IFLR 1000. De asemenea, NNDKP este singura casă de avocatură din România care a fost desemnată de două ori (2009, 2012) „Firma Anului în România” de către Chambers Europe.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro