Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

Confirmări de participare la conferința privind clauzele abuzive în contractul de credit pentru consumatori


2 mai 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

La Conferinţa Clauzele abuzive în contractul de credit pentru consumatori. Legea, jurisprudenţa, perspectivele (10 mai 2013, orele 10-16, Sala de conferinţe), organizată de Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, Asociaţia Europeană pentru Drept Bancar şi Financiar – România – Sucursala Timişoara (AEDBF–România – Sucursala Timişoara) şi Asociaţia de Consiliere a Clienţilor Bancari şi a Asiguraţilor din România (ACCBAR), au confirmat participarea: Tudor Chiuariu (senator, preşedintele Comisiei Juridice a Senatului României), Gheorghe Piperea (avocat, Piperea & Asociaţii, Baroul Bucureşti, profesor universitar, Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti); Adriana Almăşan (lector universitar, Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti); Emilia Mihai (profesor universitar, Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timişoara); Lucian Bercea (conferenţiar universitar, Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timişoara); Flavius Nicoară (director regional, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor), Anamaria Stan (avocat, Baroul Timiş, preşedinte ACCBAR), Loredana Al Ghazi (lector universitar, Facultatea de Sociologie şi Psihologie, Universitatea de Vest din Timişoara, vicepreşedinte ACCBAR), Alin Iacob (conso.ro, Comisia Europeană, Grupul de experţi Payment Systems Market Expert Group – PSMEG și Grupul de Experţi ai Utilizatorilor de Servicii Financiare – FSUG).


Evenimentul va fi transmis live pe LIVE.JURIDICE, dacă va suscita suficient interes pentru urmărirea transmisiunii live (securizată). Pentru detalii vă rugăm să ne contactați.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii