Secţiuni » Arii de practică » Protective » Drept constituţional
Drept constituţional
DezbateriCărţiProfesionişti

Concurs studențesc de pledoarii organizat de Centrul de Drept Constituţional şi Instituţii Politice – București, 9 mai 2013. UPDATE: VIDEO. Premianții


14.05.2013 | Daria NICULCEA
Secţiuni: Drept constitutional, UNIVERSITARIA, VIDEO
JURIDICE - In Law We Trust

14 mai 2013: Juriul a premiat cele mai bune pledoarii, după cum urmează:

Premiul I a fost acordat studentei Liana STOICA. Aceasta va beneficia de un stagiu de practică de o lună de zile la una din firmele de avocatură din Bucureşti, precum şi de un internship la Ministerul Afacerilor Externe.

Premiul II a fost acordat studentului Gabriel FUSEA. Acesta va beneficia de un internship la Ministerul Justiţiei.

Premiul III a fost acordat studentului Eduard UŢĂ. Acesta va beneficia de un internship la Ministerul Justiţiei.

Toţi cei 8 participanţi la concurs au primit diplome de participare şi cărţi oferite de către Editura Hamangiu.

:: Înregistrarea VIDEO

*****

10 mai 2013: În data de 9 mai 2013, în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, Centrul de Drept Constituţional şi Instituţii Politice (CDCIP) va organiza un concurs de pledoarii adresat studenţilor din anul I. Concursul se va desfăşura sub forma unui proces simulat, având scopul de a înlesni aprofundarea de către studenţi a cunoştinţelor teoretice şi practice în domeniul dreptului constituţional şi al instituţiilor politice. În organizarea acestui eveniment membrii CDCIP sunt sprijiniţi de Asociaţia Studenţilor în Drept (A.S.D.).

Partener media: JURIDICE.ro

Concursul va fi jurizat de trei dintre foştii judecători ai Curţii Constituţionale a României: domnul prof. univ. dr. Ioan Muraru, domnul prof. univ. dr. Nicolae Popa şi domnul Constantin Doldur.

Cele mai bune pledoarii vor fi recompensate cu stagii de practică la o casă de avocatură din Bucureşti sau la o instituţie publică, precum şi cu premii în cărţi.

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro