Secţiuni » Arii de practică » Business » Proprietate intelectuală
Proprietate intelectuală
DezbateriCărţiProfesionişti

NNDKP IP – cea mai bună divizie de proprietate intelectuală din România
08.05.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Dreptul proprietatii intelectuale
JURIDICE - In Law We Trust

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Consiliere în Proprietate Intelectuală (NNKDP IP) rămâne cea mai bine cotată divizie specializată a unei case de avocatură din România, potrivit clasamentelor din 2013 alcătuite de ghidurile juridice Managing Intellectual Property, World Trademark Review şi Chambers Europe.

Managing Intellectual Property, una dintre cele mai importante publicaţii în domeniul proprietăţii intelectuale la nivel internaţional, realizează anual sondaje în rândul agenţiilor de proprietate intelectuală şi diviziilor specializate ale caselor de avocatură, dar şi în rândul clienţilor. Pe baza acestora, alcătuieşte clasamente ale entităţilor ce oferă servicii de proprietate intelectuală în cele mai importante jurisdicţii din lume, printre care şi România.

NNDKP este singura casă de avocatură de pe piaţa românească care a reuşit performanţa de a fi inclusă în topul realizat pentru fiecare dintre domeniile cercetate de MIP: litigii privind brevetele şi mărcile/drepturile de autor, proceduri de înregistrare a brevetelor şi mărcilor, rezultat de altfel constant în ultimii ani.

Ana Maria BaciuWorld Trademark Review, ale cărei cercetări reflectă de asemenea opiniile clienţilor şi competitorilor, a situat NNDKP IP pe prima poziţie în clasamentul său anual, considerând că „această firmă full-service se află în continuare cu un pas înaintea competitorilor în domeniul mărcilor, iar clienţii sunt impresionaţi de fiecare dată. Echipa este extrem de serioasă, promptă şi proactivă. Investeşte mult timp şi energie pentru a înţelege şi a forma o relaţie profesională apropiată cu clientul. Răspunde rapid şi observă imediat atunci când o problemă devine urgentă, iar în final îţi oferă cea mai bună soluţie.” Ana-Maria Baciu, partenerul care coordonează practica de IP a NNDKP, se bucură de asemenea de aprecieri laudative: „Ana-Maria Baciu înţelege aşteptările clienţilor săi şi răspunde foarte prompt. Opiniile ei sunt excelent argumentate şi întotdeauna se implică personal„.

Conform Chambers Europe, „această echipă locală formidabilă este alcătuită din practicieni specializaţi în toate aspectele privind desenele, brevetele şi mărcile, cu experienţă în foarte multe industrii”, iar Ana-Maria Baciu „anticipează şi are o foarte bună perspectivă de ansamblu, adaptându-se excelent cerinţelor clientului”.

Înfiinţată în 2003, NNKDP IP este divizia specializată a casei de avocatură NNDKP, care se ocupă, în principal, de administrarea portofoliilor de drepturi de proprietate intelectuală ale clienţilor şi de consultanţa în domeniul proprietăţii intelectuale, inclusiv în litigiile ce au ca obiect drepturi de proprietate intelectuală.

Echipa NNDKP IP este formată din patru avocaţi (doi dintre ei deţinând şi calificarea de consilier în proprietate industrială) şi trei consilieri în proprietate industrială în domeniile mărci, desene şi brevete. Printre clienţii asistaţi de NNDKP IP se regăsesc nume sonore precum Bitdefender/Softwin; George V Entertainment (Buddha Bar); Formula One; Ford Motor Company Hearst Communications; Heineken; Microsoft Romania; Philip Morris; Romastru Trading; Softnews (Softpedia.com); Total; Unilever; Orange Romania; Vel Pitar; Conde Nast (Vogue); Zentiva; Lidl sau Herbalife.

Cu una dintre cele mai puternice echipe de pe piaţa locală a avocaturii, NNDKP IP acordă asistenţă clienţilor săi în proiecte complexe, cum ar fi asistarea companiilor din grupul Bitdefender în procesul de rebranding început acum doi ani şi derulat în aproape 60 de jurisdicţii, dar şi în cadrul unor importante litigii privind drepturile de proprietate intelectuală.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti