JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE)
DezbateriCărţiProfesionişti
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Elena Simina Tănăsescu, membru în Comitetul de selectare a judecătorilor la CEJ
09.05.2013 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Prin Decizia Consiliului Uniunii Europene din 22 aprilie, prof. univ. dr. Elena Simina Tanasescu, prodecan al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, a fost desemnata membru in Comitetul de selectare a judecatorilor la Curtea de Justitie a Uniuniii Europene, potrivit unui comunicat al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti.

Mandatul este de 4 ani, iar din acest Comitet fac parte sapte personalitati dintre fostii membri ai Curtii de Justitie si ai Tribunalului si dintre juristii exceptionali.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate