« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Universalitate. Multidisciplinaritate. Cunoastere – Iași, 23-26 mai 2013
10.05.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Universitatea “Mihail Kogalniceanu” din Iasi organizează cea de a XXI-a Conferinta internationala a Universitatii “Mihail Kogalniceanu”, ce se va desfasura in perioada 23-26 mai 2013.

Conferinta este organizata in parteneriat cu Asociatia romana de Drept constitutional, Centrul francofon de Drept constitutional Iasi, Centrul de drept constitutional si institutii politice al Universitatii Bucuresti, Centrul de cercetari socio-umane LUMEN si Institutul pentru pregatirea si perfectionarea avocatilor. Traditia organizarii unor manifestari de inalta tinuta academica ne-au calificat pentru obtinerea unui sprijin financiar din partea urmatoarelor institutii: Délégation Wallonie-Bruxelles à Bucarest, Institutul Francez din Romania, Agence universitaire de la francophonie.

Participarea la eveniment va oferi ocazia intalnirii cu specialisti din domeniul dreptului, al stiintelor sociale, economice, al stiintelor comunicarii, in cadrul sectiunii in plen sau a lucrarilor pe sectiuni ce sunt organizate in ateliere stiintifice pe tematici de actualitate. Pe langa publicarea materialelor in volumul conferintei, prezenta la lucrari va oferi posibilitatea publicarii materialelor selectate printr-un proces de peer review in Buletinul Stiintific al UMK, publicatie acreditata CNCSIS si indexata in baze de date internationale (Index Copernicus, Ideas RePeC, Econpapers, Socionet, Ceeol, Journal Seek de la Questia), fara taxe suplimentare de publicare. Participarea la lucrarile conferintei este acreditata de catre INPPA Iasi.

 
Secţiuni: Anunțuri, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD