Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Plata rovinietelor prin SMS
15.05.2013 | JURIDICE.ro

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania impreuna cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale si operatorul de telefonie mobila Vodafone, anunta participantii la trafic ca, incepand cu data de 13 mai 2013, a lansat serviciul prin care incasarea tarifului de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania pentru clientii Vodafone, se realizează prin intermediul serviciului de mesaje scurte – SMS, potrivit unui comunicat .

In conditiile in care utilizatorul nu cunoaste sau nu este sigur de categoria rovinietei ce trebuie achizitionata, are posibilitatea de a obtine aceasta informatie transmitand la numărul 7500 in reteaua Vodafone, prin SMS, textul “INFO” (tarif 5 eurocenti/SMS trimis). Pentru informatii si detalii suplimentare privind achitarea tarifului de utilizare prin intermediul serviciului de mesaje scurte – SMS, este pus la dispozitia clientilor Vodafone numărul de telefon 1761 (număr cu tarif normal în reteaua Vodafone), ce va putea fi apelat de Luni până Joi in intervalul orar 08:30 – 16:30 si Vineri in intervalul orar 08:30 – 14:00.

Numarul de telefon 1761 este unic, atat pentru clientii Vodafone, cat si pentru clientii Orange, operatori de telefonie mobila cu care CNADNR a încheiat conventii ce au ca obiect încasarea tarifului de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania, prin intermediul serviciului de mesaje scurte – SMS.


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.